• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: furas

437
odpowiedzi
97
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 15 listopada 2015
curl -LO jakiś_adres    to komenda do ściągnięcia pliku na dysk lokalny (za pomoca pr
1 głos
odpowiedź 15 listopada 2015
Nie wystarczy książki przeczytać. Trzeba jeszcze zdobytą wiedzę umieć zastosować. Tak więc ważne jes
1 głos
odpowiedź 14 listopada 2015
Każda strona w internecie jest praktycznym przykładem do nauki HTML, CSS i JS. Spróbuj zrobić stronę
1 głos
odpowiedź 14 listopada 2015
A jakie są adresy do tych styli i w jakich kataloga one się znajdują ? Może masz źle stworzone adres
0 głosów
odpowiedź 14 listopada 2015
W drugiej regule masz chyba sprzeczne warunki Najpierw chcesz aby nie było żadnego znaku przed&nbsp
0 głosów
odpowiedź 14 listopada 2015
Umieść wypisywanie zaraz za "liczba == 0" a nie poza pętlą `while` if(liczba==0) { printf("\nm
0 głosów
odpowiedź 14 listopada 2015
Zadanie było kilka razy na forum. Problem może być taki, że wyliczona silnia nie zmieści się w dos
1 głos
odpowiedź 13 listopada 2015
Zastosuj TryParse aby zamiast błędu uzyskać wynik null https://msdn.microsoft.com/pl-pl/library/3s2
0 głosów
odpowiedź 13 listopada 2015
WIdać wewnątrz jakiś element zajmuje więcej miejsca niż wynosi szerokość ekranu. Tak bez zobaczenia
1 głos
odpowiedź 13 listopada 2015
W komunikatach widać, że standardowe porty 80 i 443 są zajęte przez jakiś inny proces (o numerze 787
1 głos
odpowiedź 13 listopada 2015
Pytanie tak napisałeś jakbyś sam stworzył Wordpressa a przecież to jest gotowy skrypt i nic tam nie
0 głosów
odpowiedź 13 listopada 2015
Baza danych to narzędzie do przechowywania danych, zarządzania nimi a także wykonywania zapytań za p
1 głos
odpowiedź 13 listopada 2015
AutoHotKey pozwala tworzyć skrypty i przypisywac je do kombinacji klawiszy i do tego potrafi sprawdz
1 głos
odpowiedź 13 listopada 2015
Umieść #define w osobnym pliku .h i będziesz mógł dołączać go (#include) do dowolnego pliku. W
1 głos
odpowiedź 13 listopada 2015
Jak będziesz miał taką deklarację to warto by było jakoś ją sprawdzić więc może zacznij od stworzeni
0 głosów
odpowiedź 13 listopada 2015
W funkcji liczysz wartość tylko dla jednego miesiąca i zwracasz ten wynik przez `return` a masz w fu
1 głos
odpowiedź 13 listopada 2015
Reguły są wyrażeniami regularnymi i wystarczy, że wymieniony kawałek tekstu znajduje 
0 głosów
odpowiedź 12 listopada 2015
C/C++ pozwala pisać kod w kilku linijkach np. cout << "Hello " << "World" ; Ko
1 głos
odpowiedź 12 listopada 2015
W oknie szerokośći 1900px wszystko się rozjeżdza. W oknie szerokości 900px strona nie mieści sie w o
0 głosów
odpowiedź 12 listopada 2015
Pokaż kod w którym wyświetlasz linie bo może rzeczywiście tam wypisujesz od końca. --- Przy okazji

92,679 zapytań

141,582 odpowiedzi

320,065 komentarzy

62,041 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...