• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: furas

437
odpowiedzi
97
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 3 listopada 2015
Normalnie koniec lini to ENTER i - w zależności od systemu operacyjnego lub edytora, w którym plik b
0 głosów
odpowiedź 3 listopada 2015
Nie wstawiaj zdjęcia kodu bo nie można na nim nic popróbować. Wstawiaj kod jako tekst a jeszcze lepi
1 głos
odpowiedź 3 listopada 2015
Pewnie jest taka możliwość za pomocą emulatora WINE ale nikt tego pewnie nie robi skoro Linux ma wła
2 głosów
odpowiedź 2 listopada 2015
POKE  na 8bitowym Atari pozwalała zrobic nieśmiertelność w grze :) https://en.wikipedia.org/w
0 głosów
odpowiedź 2 listopada 2015
A czy nie należało by najpier utworzyć obiekt aby potem go pokazać ?   TForm2* Form2 = new TF
0 głosów
odpowiedź 2 listopada 2015
Jak sam powiedziałeś `Application` to nazwa klasy - a tam potrzebny jest obiekt nie klasa. W tym pr
0 głosów
odpowiedź 2 listopada 2015
Jedyne co na pewno bym skrócił to poniższe double srednia = (suma / ile); return srednia;
1 głos
odpowiedź 2 listopada 2015
$this->controller = new $this->controller; W PHP ta sama zmienna może w różnych moment
0 głosów
odpowiedź 2 listopada 2015
#menu ul { padding: 0; } A jak chcesz się pozbyć w menu też odstępu od góry to #menu ul {
2 głosów
odpowiedź 2 listopada 2015
Dla każdej bazy są osobne biblioteki, które zwykle ściąga się ze strony producenta danej bazy. Dorzu
0 głosów
odpowiedź 2 listopada 2015
Zacznij teraz pisać programy dla siebie i znajomych to sam się przekonasz jakich bibliotek potrzebuj
1 głos
odpowiedź 2 listopada 2015
Witaj w prawdziwym świecie :) Każda przeglądarka może mieć inne wartości domyślne dla różnych eleme
1 głos
odpowiedź 2 listopada 2015
Źle połączyłeś tabele. W obu jest `id_produkt` i to powinieneś porównywać a nie `id_produkt` z `id_c
0 głosów
odpowiedź 1 listopada 2015
Daj to może gdzieś przed </body> . W przeglądarce masz "Narzędzia dla programistów/dewelo
0 głosów
odpowiedź 1 listopada 2015
Sklej oba pliki w jeden plik.
1 głos
odpowiedź 1 listopada 2015
Chyba w każdym języku jest komenda exec(), system() lub podobna, która pozwala uruchomić zewnętrzny
1 głos
odpowiedź 1 listopada 2015
W czasie rewolucji przemysłowej powstały maszyny tkalnicze, ktore wzory na materiale tworzyły na pod
1 głos
odpowiedź 1 listopada 2015
Najpierw napisz funkcję która sprawdza czy podana liczba jest liczbą pierwszą bo sprawdzanie czy dzi
0 głosów
odpowiedź 1 listopada 2015
Jeśli masz komunikaty o błędach to zawsze podawaj ich treść zamiast je streszczać.
1 głos
odpowiedź 1 listopada 2015
Nie wiem w którym momencie Apple wzięło kod Unixa FreeBSD i na jego podstawie zrobiło system operacy

92,762 zapytań

141,686 odpowiedzi

320,499 komentarzy

62,106 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...