• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: dawid2002

21
odpowiedzi
5
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 5 kwietnia
Już wiem co jest nie tak - należy zamienić wszystkie atrybuty html, które zaczynają się na "dat
2 głosów
odpowiedź 15 czerwca 2020
Polecam przeczytać to: https://dsp.krzaq.cc/post/180/nie-uzywaj-rand-cxx-ma-random/ można jeszcze
0 głosów
odpowiedź 24 marca 2020
Przepraszam, moim błędem jest tutaj dodanie zawartości elementu tablicy (typ int) oraz " "
0 głosów
odpowiedź 17 marca 2020
Skoro chcesz za pomocą jakieś klasy przekształcić wartość double na float, to najprościej byłoby zro
-1 głosów
odpowiedź 12 marca 2020
char tab[] = ""; std::cin >> tab; EDIT: Przyznam szczerze, że na co dzień nie używam łańcuc
2 głosów
odpowiedź 9 lutego 2020
Najłatwiej jest to rozwiązać, sprawdzając po kolei, który znak jest cyfrą. Wystarczy, że gdy dla "i"
0 głosów
odpowiedź 31 stycznia 2020
O ile dobrze rozumiem, chcesz wczytać po kolei każdą linię z pliku i umieścić te linie w poszczególn
0 głosów
odpowiedź 12 stycznia 2020
Może to ci pomoże: Ewentualnie mógłbyś zastosować taki sposób, że to, co stoi przed plusem dać do j
0 głosów
odpowiedź 12 stycznia 2020
W pierwszej pętli "i" będzie miało wartość od 1 do 20, gdzie "i" jest pierwszym indeksem dwuwymiarow
0 głosów
odpowiedź 11 stycznia 2020
Generalnie żeby sprawdzić za pomocą funkcji GetKeyState lub GetAsyncKeyState czy klawisz jest wciśni
0 głosów
odpowiedź 11 stycznia 2020
Argumenty funkcji, które masz w funkcji one tylko pobierają wartości tych zmiennych, ale niczego nie
1 głos
odpowiedź 10 stycznia 2020
Zauważ, że pomoc2[j] = liczby[i]; Przypisuje jeden znak z "liczby" do jednego elementu "pomoc2",
0 głosów
odpowiedź 1 stycznia 2020
https://pl.wikipedia.org/wiki/This_(programowanie_obiektowe)
0 głosów
odpowiedź 26 lipca 2019
Dużo masz błędów w tym kodzie. Funkcja searching_highest powinna wyglądać tak: void searching_high
1 głos
odpowiedź 8 kwietnia 2019
double (*fun[3])(); powyższy zapis prezentuje tablice 3 wskaźników na funkcje zwracającą wartość t
0 głosów
odpowiedź 13 lutego 2019
Jeśli chodzi o inicjalizację stałych można zrobić tak jak opisał to j23 , czyli używając listy inicj
-1 głosów
odpowiedź 24 stycznia 2019
W trzeciej linijce powinno być: if(a == 0) c = 4; A u ciebie widzę przypisanie (czyli użyłeś =) a n
2 głosów
odpowiedź 10 stycznia 2019
Tak. Właśnie chodzi o wyzerowanie tablicy t . Dyrektywa #define służy do utworzenia stałej , w twoim
0 głosów
odpowiedź 1 września 2016
już wiem co było nie tak ponieważ źle wpisałem bo trzeba było wpisać tak:   void __fastcall T
0 głosów
odpowiedź 31 sierpnia 2016
Dzięki nawzajem

85,874 zapytań

134,647 odpowiedzi

298,915 komentarzy

56,742 pasjonatów

Advent of Code 2021

Top 15 użytkowników

  1. 926p. - rucin93
  2. 925p. - Whistleroosh
  3. 912p. - nidomika
  4. 876p. - adrian17
  5. 867p. - Michal Drewniak
  6. 866p. - Mikbac
  7. 863p. - Mateusz Bogdan
  8. 859p. - CC PL
  9. 797p. - Argeento
  10. 704p. - ScriptyChris
  11. 683p. - tokox
  12. 660p. - Vinox
  13. 645p. - TheLukaszNs
  14. 642p. - s. Dorota Kowalewska
  15. 628p. - WhiskeyTaster
Szczegóły i pełne wyniki

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...