• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: bicnet

35
odpowiedzi
1
najlepsza odpowiedź
0 głosów
odpowiedź 2 dni temu
W takim razie skoro mówicie, że gotowce lepsze, to poproszę jakiś linki do ofert :)
0 głosów
odpowiedź 18 sierpnia
@refresh
0 głosów
0 głosów
odpowiedź 15 maja
Poleci ktoś dobre biurko albo krzesło?
0 głosów
odpowiedź 7 marca
bump
0 głosów
odpowiedź 3 lutego
Formularz podepnij sobie phpem , reszte masz w bootstrapie.
1 głos
odpowiedź 9 grudnia 2018
3. W codziennym życiu pewnie nie znajdziesz liczenia x, ale napewno przyda się biegłość matematyczna
4 głosów
odpowiedź 27 sierpnia 2018
Ja osobiście próbowałem obu, ale jakoś SASS mi nie przypadł do gustu , a SCSS jest super i tego będę
0 głosów
odpowiedź 2 sierpnia 2018
Ja bym to zrobił: const zmienna = document.querySelector('.wolneSiedzenia'); zmienna.addEventListe
0 głosów
odpowiedź 2 sierpnia 2018
Według mnie jeżeli umiesz już w miarę dobrze tego html/css to możesz zaczynać powoli uczyć się JS bo
0 głosów
odpowiedź 28 lipca 2018
No img obok i później w CSS wymiarowo na przykład. Jak wskakuje pod to display: inline-block/flex i
0 głosów
odpowiedź 9 lipca 2018
Rodzice także twierdzą że po 20 roku życia dalsza nauka to niedbalstwo i powinno się pracować, dlat
3 głosów
odpowiedź 10 stycznia 2018
Możesz też poszukać w internecie o lightboxie.
0 głosów
odpowiedź 22 grudnia 2017
Co prawda nie do końca wiem o co ci dokładnie chodzi, ale do wyśrodkowania możesz użyć w CSS: margi
0 głosów
odpowiedź 1 grudnia 2017
Moim zdaniem w pierwszej kolejności powinieneś  ogarnąć nawigację, jest tam za dużo elementów,
0 głosów
odpowiedź 29 listopada 2017
Jak dopiszesz do ul : flex-direction: column; To będziesz mieć wyśrodkowane w kolumnach , jedynie
0 głosów
odpowiedź 17 listopada 2017
Teraz mam kod: $(document).ready(function() { if (window.getBoundingClientRect().width < 800...
4 głosów
odpowiedź 5 listopada 2017
Ja zalecałbym zrobić sobie przerwę kilkudniową i powrócić ponownie (sprawdzone na sobie i działało w
0 głosów
odpowiedź 4 listopada 2017
.container { overflow:hidden; } Nie wiem czy tak można robić, ale u mnie działa gdy tak wpisałem
0 głosów
odpowiedź 4 listopada 2017
Tak swoją drogą , zamiast <div id="nav"> użyj po prostu <nav>, Staraj się uni
Porady nie od parady
Zadając pytanie postaraj się o szczegółowe opisanie problemu oraz udostępnienie wszystkich istotnych informacji (kody źródłowe, zrzuty ekranu itp.).Opisanie problemu

84,707 zapytań

133,513 odpowiedzi

295,907 komentarzy

55,989 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...