• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: b00ny

58
odpowiedzi
3
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 11 października 2016
$host = "localhost"; Tutaj chyba nie musze tlumaczyc.. $db_user = "root"; Nazwa uzytkownika, ...
0 głosów
odpowiedź 23 września 2016
STRONA ZAKTUALIZOWANA, POWINNO BYC LEPIEJ. O WIELE. Sprawdzcie koniecznie :)
0 głosów
odpowiedź 7 marca 2016
Dużo nie ogladałem, ale Breaking Bad i 2 sezony The Walking Dead zaliczyłem. TWD jest na prawdę świe
0 głosów
odpowiedź 2 marca 2016
Podlinkować JQuery tagiem <script> ?   <script src="http://code.jquery.com/jque
0 głosów
odpowiedź 2 marca 2016
Skoro u twojego kolegi wywala i u Ciebie, to jest problem monitora ;) Ale też może być to wina proce
1 głos
odpowiedź 1 marca 2016
Na tym forum nie piszemy gotowców, spróbuj sam ;) Nie wiem co stoi na przeszkodzie nauczeniu się i n
0 głosów
odpowiedź 1 marca 2016
Nowe forum wygląda bardzo ładnie, ale ikonki są trochę nieczytelne jak ktoś pierwszy raz je zobaczy.
-2 głosów
odpowiedź 1 marca 2016
Co to za tablica w ogóle???  char kodszesnastkowy[]="0123456789ABCDEF";  
1 głos
odpowiedź 29 lutego 2016
Jak pójdziesz na studia informatyczne, to Ci się szyyybko znudzi ;) Uwierz mi.
0 głosów
odpowiedź 27 lutego 2016
Symulator, sandbox, najlepiej samochodowy. Spójrz na BeamNG, piękna gra.
1 głos
odpowiedź 27 lutego 2016
Polecam od siebie 2 przeglądarki, Operę i Nitro. Nitro jest najszybszą na rynku teraz, a opera, w su
0 głosów
odpowiedź 27 lutego 2016
U mnie nic ciekawego, W10. P.S. Ten czarny pasek zakrywa moje nazwisko :D Tapeta mojego autorstwa. ...
1 głos
odpowiedź 25 lutego 2016
Fajna, ciekawa i łatwa, pograłem kilka minut, ale to nie dla mnie :P 8/10
1 głos
odpowiedź 23 stycznia 2016
W C++ to bardziej programy i sprawdzanie kodu ;) Jestem chętny do współpracy.
0 głosów
odpowiedź 25 grudnia 2015
Mam znajomego który studiuje informatyke, z tego co wiem uczą się Javy i  C++. I tak, dużo jest
1 głos
odpowiedź 24 grudnia 2015
Taki krótki, mały wierszyk :) Wesołych świąt! Żeby kod się fajnie pisało Nic sie nie wykrzaczyło
0 głosów
odpowiedź 15 listopada 2015
A nie łatwiej dodać bibliotekę time.h ?
2 głosów
odpowiedź 11 listopada 2015
Słuchaj, po if'ach nie stawia się średników. Poza tym źle stawiasz nawiasy. Poprawny kod: #inclu
0 głosów
odpowiedź 6 listopada 2015
Heavy metal :)
0 głosów
odpowiedź 5 listopada 2015
Jeśli to konsolowa aplikacja to takie bajery są bardzo trudne, a wręcz nie możliwe do zrobienia. Obe

92,757 zapytań

141,679 odpowiedzi

320,441 komentarzy

62,101 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...