• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: adrian313

30
odpowiedzi
3
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 10 sierpnia 2018
Nie wiem czy najlepiej nie korzystać w tym przypadku z FileProvidera
1 głos
odpowiedź 12 października 2017
Masz cokolwiek? jakieś próby odpowiedzi? nie rozwiązujemy tutaj zadań ze studiów, tylko pomagamy ja
0 głosów
odpowiedź 3 października 2017
W SQLiteStudio możesz sobie stworzyć bazę, tabele i wypełnić pseudolosowi danymi jakiego typu chcesz
2 głosów
odpowiedź 16 września 2017
Nawiązując do poprzedniego posta i zgodnie z prośbą lukaszvip166 rozpisuję jak to się dzieje w przyk
0 głosów
odpowiedź 15 września 2017
Działający przykład w PyQt5:   #!/usr/bin/env python # -*- coding: utf-8 -*- from PyQt5.QtWi
0 głosów
odpowiedź 7 września 2017
wpisz w konsole ipconfig /all i prześlij tu wynik. Ewentualnie możesz od razu spróbować sekwencji ko
1 głos
odpowiedź 7 września 2017
Usunąłem partycję z Ubuntu, i GRUB nie chciał wstać. Najadłem się strachu bo miałem dużo ważnych p
0 głosów
odpowiedź 24 sierpnia 2017
bool correct = false; while (!correct) { // tutaj ify i przy jak jest dobry pin to zmieniasz warto...
1 głos
odpowiedź 18 sierpnia 2017
Najlepszy według mnie będzie SFML. A co dokładnie chcesz napisać? ja stworzyłem w SFML coś na wzór t
1 głos
odpowiedź 17 sierpnia 2017
np. Tutaj A tak konkretnie i przyszłościowo to tutaj.
1 głos
odpowiedź 14 sierpnia 2017
Brak podstaw. Zapoznaj się z tym: https://www.youtube.com/watch?v=sKCF8A3XGxQ
0 głosów
odpowiedź 14 sierpnia 2017
ctrl+f
1 głos
odpowiedź 14 sierpnia 2017
Co zrobiłeś do tej pory? Przykładowa lista zadań: https://github.com/karan/Projects
0 głosów
odpowiedź 8 sierpnia 2017
Cześć, nie używałem Unity ale pisałem takie poruszanie się samemu:   publicvoid backward(floa
-1 głosów
odpowiedź 8 sierpnia 2017
Najlepiej wymyślić sobie jakiś projekt i go stworzyć. Notatnik, GUI do bazy danych, odtwarzacz wideo
0 głosów
odpowiedź 22 czerwca 2017
mialem już parę rozmów ;D 1. napisac funkcje ktora jako argument przyjmuję tablice intów i znajduje
0 głosów
odpowiedź 7 maja 2017
Bo twórcy biblioteki GregorianCalendar tak ją zaprojektowali, że metoda toString() jest zalecana tyl
0 głosów
odpowiedź 6 maja 2017
bo przypisujesz do zmiennej 'k' wartośći z a1,b1,c1 itd. a nie z a, b, c... itd. Teraz pokombinuj z
0 głosów
odpowiedź 12 lutego 2017
Kiedyś dawno temu jak miałem z 15 lat to próbowałem liznąć c++, z takiej żółtej okropnej książki &qu
0 głosów
odpowiedź 13 września 2016
ja mam 23 lata, i też dopiero teraz (od października) zaczynam studia informatyczne. Wybór drogi w I

92,753 zapytań

141,675 odpowiedzi

320,403 komentarzy

62,100 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...