• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: adrian17

1832
odpowiedzi
630
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 3 dni temu
Co się stanie jeżeli w <head> w html stworzę dużo wierszy ? ...nic? Nie wiem co myślałeś że
3 głosów
odpowiedź 4 dni temu
No tak, bo atoi() to funkcja z C; C nie wie nic o std::stringach, on tylko wie o "starych"...
1 głos
odpowiedź 15 października
a także czemu ten program jest współbieżny? Bo... masz dwa wykonujące się wątki? Trochę dziw
1 głos
odpowiedź 13 października
To nie C++, że da się tak po prostu porównywać stringi :) Tutaj używając `==` porównujesz wskaźniki
1 głos
odpowiedź 13 października
To nie jest nazwa tabeli, tylko nazwa w interfejsie. (i nie ma związku z sqlite) https://docs.djang
1 głos
odpowiedź 12 października
W C# po prostu robisz Console.WriteLine("Hello World!"); I już masz tekst z nową linią na końcu.
0 głosów
odpowiedź 12 października
 Co robię źle? Zadeklarowałeś `eur` i `wynik` jako liczby całkowite. int eur,wynik; &nbs
2 głosów
odpowiedź 11 października
A za pomocą PHP strona musiałaby się odświeżać Nie. Możesz zwyczajnie AJAXem pytać backend,
2 głosów
odpowiedź 6 października
Wciśnij klawisz `insert` na klawiaturze.
1 głos
odpowiedź 5 października
class Class(): data = ['a', 'b'] Bo tak jak to napisałeś, to `data` jest cechą klasy, nie inst
2 głosów
odpowiedź 28 września
Niezbyt rozumiem czemu chcesz tak komplikować. Coś takiego nie zadziała? update transactions set d
4 głosów
odpowiedź 25 września
Mam pytanie dlaczego nie mozna zapisywac w taki sposob ilosci zarezerwowanych intow w tablicy. Bo...
3 głosów
odpowiedź 23 września
Zakładając że ta lista jest wewnętrznie spójna i posortowana (w sensie że nie ma czegoś takiego jak
0 głosów
odpowiedź 16 września
Jak instalowałeś bibliotekę? Bo to co masz w tym komunikacie packages\falcon\api.py", line 352, i
1 głos
odpowiedź 14 września
Ogólnie modyfikowanie listy podczas iteracji to jest zazwyczaj zły pomysł. W Twoim przypadku re
0 głosów
odpowiedź 10 września
Wiem, że zmienna w funkcji jest widoczna tylko w funkcji, ale przecież jakoś można to zrobić? Nie
0 głosów
odpowiedź 7 września
else if (faceRight) { textureRect.left += textureSize.x; te...
2 głosów
odpowiedź 5 września
Jeśli nie chcesz nikomu dawać licencji do kodu, to... nie wybierasz żadnej konkretnej licencji. htt
0 głosów
odpowiedź 12 sierpnia
Bo zapomniałeś uczynić destruktor wirtualnym :)
4 głosów
odpowiedź 19 lipca
Czy mogę coś jeszcze zrobić w stronę zabezpieczeń? - nie martwić się bez potrzeby - nie pobierać
Porady nie od parady
Publikując kody źródłowe korzystaj ze specjalnego bloczku koloryzującego składnię (przycisk z napisem code w edytorze). Nie zapomnij o ustawieniu odpowiedniego języka z rozwijanego menu oraz czytelnym formatowaniu kodu.Przycisk code

85,171 zapytań

133,979 odpowiedzi

297,042 komentarzy

56,287 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...