• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: adam_jankowski

50
odpowiedzi
11
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 16 lipca 2021
Proponuję utworzyć div'a bezpośrednio w znaczniku body, a następnie dodać mu właściwość position: fi
1 głos
odpowiedź 23 września 2020
Masz tutaj 3 błędy. Po pierwsze przypisujesz zmiennej b1 element, który w momencie czytania skryptu
0 głosów
odpowiedź 23 sierpnia 2020
Użyj inputa typu file.
0 głosów
odpowiedź 13 sierpnia 2020
Polecam używać na przyszłość Bootstrapa. Jest to o wiele wygodniejsze niż ciągle pisanie w CSS media
0 głosów
odpowiedź 20 stycznia 2020
W pętli for sprawdzaj if(tablica[i]==liczba)
0 głosów
odpowiedź 19 stycznia 2020
Tworzysz pętlę for wykonującą się od i = 1 dopóki i<=period, a w każdej iteracji mnozysz Wp*0,87.
0 głosów
odpowiedź 18 stycznia 2020
Losowanie wydziel to oddzielnej funkcji, oraz zrób drugą tablicę typu boolean, zawierającą liczbę sz
0 głosów
odpowiedź 18 stycznia 2020
Na pewno, polecam Ci się zacząć uczyć Bootstrapa. Używanie tylu selektorów @media, tak jak na pierws
0 głosów
odpowiedź 18 stycznia 2020
W pierwszym programie możesz użyć rekurencji, czyli funkcja ma wywoływać samą siebie w celu zwróceni
0 głosów
odpowiedź 18 stycznia 2020
Po prostu, prześlij tej funkcji jako argument obiekt the_file
0 głosów
odpowiedź 18 stycznia 2020
Drugi <span> ma właściwość w style "display: block;", co automatycznie skutkuje poja
0 głosów
odpowiedź 17 stycznia 2020
Usuń zmienną location, a następnie po wykonaniu tej drugiej pętli wykonujesz kolejną sprawdzającą na
2 głosów
odpowiedź 17 stycznia 2020
Na początku cinem wczytujesz ilość liczb, a następnie w pętli for wykonującej się od 1 do ilości lic
1 głos
odpowiedź 15 stycznia 2020
Najlepiej jest to zrobić w takiej pętli for: for (char f : chess) { } Jeżeli w sprawdzanym aktua
0 głosów
odpowiedź 15 stycznia 2020
Według mnie pomysł na wygląd strony jest bardzo fajny. Przyjemna I lekka strona. Jednak na twoim mie
0 głosów
odpowiedź 15 stycznia 2020
Możesz najpierw wyciągnąc 3 ostatnie rekordy, a znaleźć największą z nich w PHP
0 głosów
odpowiedź 15 stycznia 2020
Możesz utworzyć na przykład klasy users, której obiekty miałyby metody getUser(), selectUser() i get
-2 głosów
odpowiedź 14 stycznia 2020
Niech klasa First przyjaźni się z klasą second. W klasie second dodaj deklaracje:  friend class
1 głos
odpowiedź 11 stycznia 2020
Możesz użyć atrybutu onclick przycisku a jako wartość wpisać kod JS:   <input type="s
0 głosów
odpowiedź 11 stycznia 2020
Jest to stosunek wielkości danych wejściowych do szybkości działania algorytmu

92,776 zapytań

141,703 odpowiedzi

320,572 komentarzy

62,110 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...