• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: achilles147

80
odpowiedzi
16
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 26 kwietnia 2015
A tu masz przykład takiej klasy:) class A { long long int Data; //long long int jest zapisywany
0 głosów
odpowiedź 26 kwietnia 2015
Jeżeli podzielić by zadanie na takie etapy to, którego z nich nie rozumiesz?​ 1. Stworzenie klasy
0 głosów
odpowiedź 21 kwietnia 2015
wyjaśni co to znaczyj baze danych w c++?? . Chodzi Ci o obsługe biblioteki w c++ tak żeby działać na
26 głosów
odpowiedź 21 kwietnia 2015
Witam zrobiłem już ten wpis wcześniej na tym forum ale myślę że ten temat jest bardziej odpowiedni d
9 głosów
odpowiedź 20 kwietnia 2015
Witam wszystkich ostatnimi czasy miałem okazje pochodzić trochę po rozmowach kwalifikacyjnych i zebr
0 głosów
odpowiedź 18 kwietnia 2015
Najpierw napisz w jakim chcesz środowisku realizować swój projekt bo to bardzo od tego zależy:). Ja
5 głosów
odpowiedź 18 kwietnia 2015
int sumaRekurencji(int liczba) { int suma=0; if(liczba>0) { if(liczba % 2 == 0) { suma...
1 głos
odpowiedź 17 kwietnia 2015
przeanalizuj sobie ten mały programik #include "stdafx.h" #include <iostream> using namespa
0 głosów
ogólnie jeżeli chcesz działać na jakiejś bazie to musisz sobie zainstalować jakiś serwer. Np. Następ
0 głosów
QT Creator jest całkiem przyjemny. Zależy też pod co chcesz programować jeżeli np. pod apki windowsa
1 głos
odpowiedź 16 kwietnia 2015
jeżeli chcesz z bazdy danych pobrać informacje to wystarczy prosty select np: SELECT * FROM NAZWA_
2 głosów
odpowiedź 16 kwietnia 2015
najlepiej posortować i wprowadzić jakiś licznik wystąpień, który przy każdym większym przeskoku niż
0 głosów
odpowiedź 15 kwietnia 2015
najpierw ściągasz i instalujesz sobie serwer przykładowo taki: https://dev.mysql.com/downloads/mysq
3 głosów
odpowiedź 14 kwietnia 2015
jeżeli nie użyjesz operatora delete to nic co jest zaalokowane przez new nie zostanie usunięte ( na
0 głosów
odpowiedź 14 kwietnia 2015
a w jaki sposób pobierasz dane z bazy?
0 głosów
odpowiedź 7 kwietnia 2015
Moją propozycją jest stworzenie jakieś aplikacji typu aplikacja wpsomagająca przychodnie lekarką alb
0 głosów
odpowiedź 4 kwietnia 2015
Thinking in c++ Bruce Eckel   Książka nie łatwa lecz bardzo dobrze napisana.
1 głos
błąd wyskakuje w linijce void usun(int wartosc) { .... start->prev=NULL; .... }
0 głosów
dla ułatwienia zrozumienia mojego problemu zedytowałem klasy, żeby pokazywały co się w ogóle wywołuj
0 głosów
ale jeżeli polimorfizm nie zadziała to rozumiem, że zostanie wywołana funkcja z klasy bazowej. Czyli

93,426 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,647 komentarzy

62,787 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...