• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: achilles147

80
odpowiedzi
16
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 23 lutego 2016
Tutaj podobny temat ktoś prowadził : Tutaj filmik co prawda w jakimś obcym języku ale chyba wszyst
0 głosów
odpowiedź 23 lutego 2016
Wystarczy, że zrobisz backup bazy i prześlesz go swojemu koledzę, który sobie ten backup przywróci t
0 głosów
odpowiedź 23 lutego 2016
Czym chcesz sterować samolot? myszką? klawiaturą?  czy jest to gra 2D/3D?. Napisz troszeczkę wi
0 głosów
odpowiedź 15 lutego 2016
Można ogólnie zrobić to na kilka sposobów:) 1.Opcja korzystając z metody InvokeRepeating tak jak zo
2 głosów
odpowiedź 15 lutego 2016
prosta i czytelna:)
1 głos
odpowiedź 9 lutego 2016
Ja bym Ci polecał zrobić własną kontrolkę. Szczerze mówiąc nie znam się dokładnie na propertiesach b
0 głosów
odpowiedź 8 lutego 2016
Musiałbyś napisać coś więcej. Rozumiem, że obsługa plików potrzebna Ci jest do wczytywania jakiś dan
0 głosów
odpowiedź 10 grudnia 2015
Debuguj i się dowiedz!
1 głos
odpowiedź 10 grudnia 2015
Szczerze mówiąc chyba najlepszym wyborem będzie unity. Nie robiłem nic w SFML ani tez nigdy nie prób
1 głos
odpowiedź 1 grudnia 2015
Raczej niestety jest to uwarunkowane czynnikami sprzętowymi. Co Ci moge polecić to kupić sobię dysk
1 głos
odpowiedź 26 listopada 2015
Samemu udało mi się znaleść problem i rozwiązanie. Chodziło o to że gryzły mi się 2 eventy:) (mouse
0 głosów
odpowiedź 4 listopada 2015
Najlepszym sposobem na znajdowanie takiego typu błędów jest poprostu debugowanie programu. Im szybci
2 głosów
odpowiedź 25 czerwca 2015
ja w teori około 4 lata, w praktyce jednak wyglądało to trochę inaczej. 1 rok studiów pierwsza stycz
1 głos
odpowiedź 22 czerwca 2015
mega pomysł dziwne, że nigdy wcześniej nie wpadłem na tą stronę:)
1 głos
odpowiedź 20 czerwca 2015
Nie bądźcie tacy nie mili dla kolegi:). Pewnie zaczyna dopiero, a zadać dobre pytanie to nie lada gr
0 głosów
odpowiedź 20 czerwca 2015
ma to być apka pod windowsa czy web service jakiś?
0 głosów
odpowiedź 5 czerwca 2015
Chat jak to dobrze kolega ujoł zależy od zrozumienia. Ale proponował bym stworzyć coś na zasadzie kl
0 głosów
odpowiedź 2 czerwca 2015
tmp2 = ptr1->next; być może jakieś sprawdzenie czy w ogóle taki obiekt istnieje?
0 głosów
odpowiedź 26 maja 2015
jeżeli jeszcze jesteś zainteresowany mogę Ci podesłać mój projekt, który wykonywałem na studiach jak
0 głosów
odpowiedź 15 maja 2015
w c++ możesz pisać pod wszysko:) ale co do tego czy ten język jest prosty to bym się nie zgodził. C+

93,426 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,647 komentarzy

62,787 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...