• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: TakIoKoder

25
odpowiedzi
4
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 25 października 2018
Zamiast nextInt()%51 zapisz nextInt(51)
0 głosów
odpowiedź 23 października 2018
i = wprowadzona wartosc potega=1 while( i>=1 && potega <= i) { wyswietl potega potega...
0 głosów
odpowiedź 22 października 2018
Czesc, Moze cos w tym stylu. wynik=0; for(i = pierwszyWyraz; i != ostatniWyraz; i+=roznica) wyn...
0 głosów
odpowiedź 22 października 2018
Czesc, Sprobuj tak: https://imgur.com/a/ad2yOmV Moze nie do konca wyrazne to tez wkleje tu. powin...
0 głosów
odpowiedź 11 października 2018
Przeciez nie masz wpisane while(czy_byly_liczby) tylko while(true) Zmienna czy_byly_liczby w tym pr...
0 głosów
odpowiedź 11 października 2018
W ostatnim if zamiast => wpisz >=
0 głosów
odpowiedź 1 października 2018
Cos w tym stylu?    finalMessage.innerHTML = "Process is complete"; window.open...
0 głosów
odpowiedź 20 września 2018
Jaki efekt chcesz przez to uzyskac?
1 głos
odpowiedź 20 września 2018
Zadeklarowales tablice los  los[5] z pięcioma elementami a pozniej probujesz odwołać si
0 głosów
odpowiedź 19 sierpnia 2016
Sprobuj reinstal przegladarki lub wpisać adres strony przez jej IP i zobacz czy działa.
0 głosów
odpowiedź 19 sierpnia 2016
A sprawdzałes juz jaki jest kod tego blue screena i czy na pewno to coś z dyskiem?
0 głosów
odpowiedź 17 sierpnia 2016
http://windows7forum.pl/jak-wylaczyc-system-windows-7-bez-instalacji-sciagnietych-aktualizacji-22994...
1 głos
odpowiedź 17 sierpnia 2016
Sprawdziłes obciażenie procesora,RAM,dysku?
0 głosów
odpowiedź 17 sierpnia 2016
Masz błąd w petli w funkcji invert.  Sprobuj zmienic na     while(j>=0) {
0 głosów
odpowiedź 17 sierpnia 2016
Jeżeli dobrze zrozumialem to jesli chcesz zeby automatycznie sie wykonywało zdarzenie klikniecia to
0 głosów
odpowiedź 17 sierpnia 2016
Cześć. Wystepuje bład error: integer constant is too large for 'long' type. spróbuj zmienic jawnie t
0 głosów
odpowiedź 10 sierpnia 2016
Dodaj w css float:left; do obrazka i nagłówka oraz padding do listy.
0 głosów
odpowiedź 9 sierpnia 2016
Wystarczy ze klikniesz na ten blad kompilacji i zobaczysz prog.cpp:12: error: 'zestawy' was not de...
1 głos
odpowiedź 1 sierpnia 2016
Jezeli dobrze rozumiem to moze zmien w js id inputa i w css ustaw mu takie same wlasciwosci jak w #a...
0 głosów
odpowiedź 21 września 2015
Tak sobie moze troche zmodyfikuj ze to losowanie srand (time(0)); s = rand() % 2 ;  daj przed...

92,840 zapytań

141,781 odpowiedzi

320,857 komentarzy

62,173 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...