• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Szahid

177
odpowiedzi
33
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 29 września
Dodaj elif(login != User_login and password != User_pass) print(Niepoprawny login i haslo) ...
3 głosów
odpowiedź 19 października 2019
Ja chętnie pomogę. W czym problem?
0 głosów
odpowiedź 3 października 2019
Zła pętla #include <iostream> using namespace std; const double kwota=100; long double z
2 głosów
odpowiedź 3 października 2019
Użyj kontenera map gdzie kluczem będzie prędkość a wartością będzie liczba jej wystąpień
1 głos
odpowiedź 3 października 2019
Ustawiłeś zmienną słowo na typ char co jest błędem. Koleinym błędem jest to co zrobiłeś w lini nr 5.
0 głosów
odpowiedź 28 września 2019
bump
1 głos
odpowiedź 26 września 2019
int t = 3662; // czas w sekundach; cout<<"Czas w sekundach "<<t<<endl; ...
0 głosów
odpowiedź 3 lipca 2019
Pomyśl o finansowaniu ICO. Niestety nic konkretnego o tym nie napiszę bo również jestem laikiem....
2 głosów
odpowiedź 30 maja 2019
Jak sama nazwa mówi, pierwsze to rozkład paissona a drugi to rozkład normalny. To nie ma związku z p
0 głosów
odpowiedź 28 maja 2019
Program działa dla przypadku podanego  w przykładzie. W wymaganiach jest napisane że program ma
1 głos
odpowiedź 19 kwietnia 2019
O kurcze. Kompletnie nie rozumiem co zrobiłeś w lini 13. Najlepiej jest wykorzystać operator modulo.
1 głos
odpowiedź 18 kwietnia 2019
Poprawiłem i okomentowałem kod. Jak masz jakieś wątpliwosci to pisz #include <iostream> #inc
0 głosów
odpowiedź 12 kwietnia 2019
Linia 72.  Tworzysz objekt Trójkat ale nie podajesz  parametrow a oraz h. A przeciez &nbsp
0 głosów
odpowiedź 1 września 2018
Pewnie informatyka liczy się tak samo jak fizyka. Koniecznie to sprawdź
1 głos
odpowiedź 31 marca 2018
Rzuciłem tylko okiem na kod bo nie chce mi się go czytać skoro Tobie nie chciało się zapoznać z zasa
1 głos
odpowiedź 7 lutego 2018
Spróbuj zrobić z tej metody funkcje i zaprzyjaźnić ją z obiema klasami
0 głosów
odpowiedź 18 stycznia 2018
Nie sprawdzałem implementacji ale wydaję mi się że tworzy funkcję na podstawie tego co chcemy zrobić
0 głosów
odpowiedź 8 grudnia 2017
Proponuję sprawdzić jaką dużą wartość jest w stanie pomieścić int
0 głosów
odpowiedź 29 listopada 2017
Na podstawie tego i poprzedniego Twojego pytania stwierdzam że Zrozumieć Programowanie będzie  
1 głos
odpowiedź 18 listopada 2017
Do zlokalizowania miejsca gdzie się wysypuje służą breakpointy. W większości środowisk wstawiasz je
Porady nie od parady
Pytania na temat serwisu SPOJ należy zadawać z odpowiednią kategorią dotyczącą tej strony.SPOJ

85,171 zapytań

133,979 odpowiedzi

297,040 komentarzy

56,287 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...