• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: SyntaxError

166
odpowiedzi
19
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 28 maja 2015
Skoro to są tylko dwie wartości to nie można zrobić echo "$wartosc $wartosc2"; i potem w js-ie potra
0 głosów
odpowiedź 24 maja 2015
Jakiego serwera www użyłeś? Apache?
0 głosów
odpowiedź 17 maja 2015
Hahahhaha ale strona. :D Tak jak koledzy mówili wyżej: zwykły player z muzyką w html-u. I polecam go
0 głosów
odpowiedź 17 maja 2015
Możesz zrobić takie coś w czystym JSie nawet: var licznik=60; var interval = setInterval(timer, 10
0 głosów
odpowiedź 10 maja 2015
A nie przypadkiem? var jsonObiekt = req.responseText; I ja bym zmienił jednak na req.respons
1 głos
odpowiedź 10 maja 2015
Polecam tę funkcję -> http://php.net/manual/en/function.password-hash.php  R
1 głos
odpowiedź 9 maja 2015
Może to? https://wordpress.org/plugins/simple-page-ordering/screenshots/ D'n'd :P wygodniej już się
1 głos
odpowiedź 9 maja 2015
Regulamin z jasno określonymi zasadami. :P I kilku moderatorów, którzy będą przestrzegać tych zasad.
2 głosów
odpowiedź 8 maja 2015
Ajax definitywnie :P ja to widzę tak: var user; // Tą zmienną przestawia użytkownik przy klikaniu
1 głos
odpowiedź 7 maja 2015
No a ustawiłeś jakiś display w css-ie na tego diva? I dla js-a lepiej jak zrobisz to znacznikiem sty
0 głosów
odpowiedź 6 maja 2015
Ech pamiętam jak sam się z tym kiedyś męczyłem. Problem jest taki że w JS/jQ te zdarzenia wywoł
1 głos
odpowiedź 6 maja 2015
To jeszcze nie jest takie straszne, bo mamy tu piękny warning pętli foreach. A kiedyś jak padały DNS
0 głosów
odpowiedź 6 maja 2015
Nie mam pojęcia jak to zrobić na Windzie. Znalazłem coś takiego. Mogę Ci powiedzieć jak tu wygląda u
1 głos
odpowiedź 5 maja 2015
No jeśli chodzi o dokumentacje to chyba nic nie przebije Symfony. Dwie wersje: Polska i Angielska (o
1 głos
odpowiedź 5 maja 2015
Jeśli chodzi o php-a to podstawą jest przeczytanie dokumentacji. I nie tylko tej podstrony. Tam masz
4 głosów
odpowiedź 5 maja 2015
No chyba skończyłem. Są granice, są przedziały. Jest nawet highcharts. Jak to działa można zobaczyć
2 głosów
odpowiedź 3 maja 2015
SELECT count(1) AS ile FROM tabelka WHERE online=1; Albo jeśli używasz php-a to w mysqli masz
1 głos
odpowiedź 3 maja 2015
window.scrollTo(x, y); Proszę ;)
2 głosów
odpowiedź 3 maja 2015
Funkcja eval ;) Zobacz tu jak się tego używa. 
1 głos
odpowiedź 2 maja 2015
A nie tak? clearTimeout(czas1); Zawsze popatrz w konsolę na stronie i ona Ci powie jak jest tego

93,379 zapytań

142,380 odpowiedzi

322,533 komentarzy

62,734 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...