• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Siemił

67
odpowiedzi
13
najlepszych odpowiedzi
4 głosów
odpowiedź 12 kwietnia 2021
Dodam coś od siebie: Współbieżność -> robienie wielu rzeczy w jednym czasie.  Wielowątkowo
2 głosów
odpowiedź 7 kwietnia 2021
Monogame następca XNA. Niestety albo stety Unity pozamiatał wszystkie tego rodzaju biblioteki.
0 głosów
odpowiedź 6 kwietnia 2021
Pewnie że nie istnieje bo klasa EasyConnectTestyJednostkowe nie ma metody Clear. Zastanów się skąd k
1 głos
odpowiedź 1 kwietnia 2021
Wystarczy wpisać w pole z lupką hasło 'timer c#'. tutaj masz 1 przykład a tutaj 2. na pewno
2 głosów
odpowiedź 6 lutego 2021
Nie warto.
-1 głosów
odpowiedź 19 stycznia 2021
Cześć,  Widzę dwa rozwiązania. 1) Pierwszego grida dzielisz na same rzędy: <Grid Backgro
0 głosów
odpowiedź 3 stycznia 2021
Jeśli chodzi o książki i gry to Rusz głową C# wydanie 4. Z tego co przeglądałem to dużo jest przykła
1 głos
odpowiedź 29 listopada 2020
Wrzuć przycisk do wlasciwosci Content bordera. b1.Content = btw;  
0 głosów
odpowiedź 12 listopada 2020
'Język C# 6.0 i platforma .NET 4.6'
1 głos
odpowiedź 4 września 2020
Nie da się. Co potwierdza kompilator. Ale jak chcesz mieć funkcję w różnych klasach zamiast zdarzen
2 głosów
odpowiedź 30 sierpnia 2020
Cześć. Super, że starasz się zrobić coś samodzielnie. Idź tą drogą. Kilka wskazówek: Do nazw pól
2 głosów
odpowiedź 24 sierpnia 2020
Z czasem zrozumiesz. Nie wiem jak to najłatwiej wytłumaczyć. Np: Mam kolekcję 'List<IShape> Sh
1 głos
odpowiedź 21 sierpnia 2020
Co to jest Form2 za obiekt? Statyczne cos? Gdzie go tworzysz? Dziwne ze ci vs nie podkreśla.
0 głosów
odpowiedź 9 maja 2020
Jest taka zasada: "Jesli do jakiejs metody nie mozesz napisac prostego testu to znaczy ze &nbsp...
0 głosów
odpowiedź 7 maja 2020
W zdarzeniu PrewKeyDown sprawdzasz czy  e.Key == Key.OemQuotes jeśli tak to ustawiasz e.Handle
0 głosów
odpowiedź 5 maja 2020
Nie rozumiem o co ci chodzi ale jak chcesz to mogę ci coś doradzić. Zauważ że linia od 9 do 15 oraz
0 głosów
odpowiedź 19 kwietnia 2020
Pewnie piszą w jakimś ASP. Bo sam .NET to całą platforma dla różnych freamworków i języków programow
0 głosów
odpowiedź 19 kwietnia 2020
Stworz interfejs IConsole ktory bedzie mial metode ReadKey. Potem stworz klase ktora implementuje me...
0 głosów
odpowiedź 15 kwietnia 2020
Nie wiem jak długo programujesz, ale napiszę co bym zmienił. 1. Wywaliłbym wszystko co jest statycz
0 głosów
odpowiedź 5 kwietnia 2020
Zamiast na tablicy zrobilbym to na trzech zmiemnych typu string. Potem odczytalbym ile posiada zanko...

92,759 zapytań

141,679 odpowiedzi

320,441 komentarzy

62,102 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...