• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: RafalS

824
odpowiedzi
255
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 6 lipca 2019
Nie widzisz folderów z win10, bo xp sie zainstalował na wirtualnym dysku. Do virtualki możesz podpią
0 głosów
odpowiedź 23 czerwca 2019
Jako ciekawostka można napisać całą transformacje w jednej linijce: #include <iostream> #inc
0 głosów
odpowiedź 23 czerwca 2019
Nieciekawy błąd. Pod koniec wypisujesz '\0', którego nie widać na konsoli, ale spojowi się nie zgadz
1 głos
odpowiedź 22 czerwca 2019
gdybym miał zrobić coś innego nie dał bym rady To spróbuj zrobić coś innego zamiast przerabiać te
1 głos
odpowiedź 21 czerwca 2019
Tak bym to widział w bashu: sudo apt install -y python3.6 python3-pip && \ pip3 install --
1 głos
odpowiedź 21 czerwca 2019
Ja na stackoverflow widzę inne kody kolorów: RED='\033[0;31m' NC='\033[0m' # No Color echo -e "I $
1 głos
odpowiedź 21 czerwca 2019
Jeśli nie musisz to nie używaj basha. Python sprawdzi się o wiele lepiej. Wystarczy dodać pythonowy
1 głos
odpowiedź 17 czerwca 2019
short ile; czemu short? integer bezpieczniejszy. Nie powiedzieli jak dużo testów może być.
1 głos
odpowiedź 16 czerwca 2019
Ło panie. Ciężki błąd. Na końcu wyrazów wypisujesz '\0', którego nie widać w konsoli, ale spojowi si
2 głosów
odpowiedź 1 czerwca 2019
Jest na stacku wątek o tym błędzie: https://stackoverflow.com/questions/37188902/cant-read-excel-fil
0 głosów
odpowiedź 24 maja 2019
Można też napisać prosty regexowy skrypcik w pythonie, który Ci to przerobi :P PS napisane brzydko,
0 głosów
odpowiedź 23 maja 2019
Warunek pętli nie zależy od zmiennej którą modyfikujesz w ciele pętli.
0 głosów
odpowiedź 12 maja 2019
Użyj tablicy lub listy a nie x1, x2, x3
1 głos
odpowiedź 12 maja 2019
wyczyścić tablice char znajdującą się w strukturze, tak by móc edytować dane znajduj
0 głosów
odpowiedź 12 maja 2019
Jest możliwość. Wystarczy zrzutować wskaźnik: char* s = const_cast<char*>(p); // C++ char* s
2 głosów
odpowiedź 12 maja 2019
Jak to się powinno zrobić (jako czysta ciekawostka): #include <iostream> #include <string
0 głosów
odpowiedź 12 maja 2019
Wszystko zależy od jakości portfolio. Co to znaczy dwuletnie portfolio. Założone 2 lata temu czy pra
0 głosów
odpowiedź 4 maja 2019
Nie potrzebujesz kodu sędziego, bo Twój program nie ma prawa działać. Sprawdzasz podzielność przez 2
0 głosów
odpowiedź 4 maja 2019
p nie jest zainicjowana. A przecież na samym początku dałem zmienna char* p a potem wykorzystuję ją
1 głos
odpowiedź 4 maja 2019
Niepotrzebnie alokujesz tablicę wskaźników na struktury. Powinieneś zaalokować tablice struktur. A

92,843 zapytań

141,782 odpowiedzi

320,858 komentarzy

62,174 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...