• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Paweł Nąckiewicz

446
odpowiedzi
84
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 15 października 2019
tam nie powinno być na poczatku 'java'? java jar cvfe Apk.jar Main * Jaki jest komunikat bledu?
-1 głosów
Nie jestem pewien ale wydaje mi się ze slowa function nie musisz juz stosowac. Wystarczy cos takiego
0 głosów
react przykladowy projekt react + .net mvc
0 głosów
1. Ma mały sens 2. Nie polecam Javy do okienek ale nowszy jest JavaFX i jego bym wybrał 3. To nie
0 głosów
odpowiedź 14 października 2019
Nie kupowałbym od razu książki. Na necie jest dużo tutoriali o JavaScripcie i od nich bym zaczynał
1 głos
odpowiedź 11 października 2019
Oczywiście, że można natomiast, myślałeś o zaimplementowaniu fabryki?.  Jeśli natomiast będzies
0 głosów
odpowiedź 10 października 2019
https://www.youtube.com/watch?v=S5xeXawYgK0
0 głosów
odpowiedź 10 października 2019
Wystarczy wejsc na strone allegro i zajrzec do zakladki z ofertami pracy. Najwięcej ofert jest na J
1 głos
odpowiedź 8 października 2019
Nie ma chyba studiów informatycznych bez programowania. Możesz oczywiście iść na słabszą uczelnie i
3 głosów
odpowiedź 7 października 2019
Linkux to system operacyjny taki sam jak np WIndows. Ubuntu to jedna z dystrybucji Linuxa czyli odpo...
1 głos
odpowiedź 6 października 2019
Musisz przeleciec po tym stringu (0. word...) i zawsze gdy masz liczba + "." dajesz substringa do na...
0 głosów
odpowiedź 4 października 2019
Z tego co mi się wydaje, to w konstruktorze tego nie powinieneś robić (jeśli chcesz się do tego odwo
0 głosów
https://medium.com/better-programming/rendering-components-in-onclick-events-in-react-bc0d7b54e1cd
0 głosów
Możesz ale wydaje mi się, że nie warto ponieważ tracisz punkty do rekrutacji. Mimo wszystko matematy
0 głosów
odpowiedź 3 października 2019
Jak chcesz ta usunac to po prostu wywal ja z pliku html. Ewentualnie pokaz wiecej kodu bo nie za bar...
0 głosów
odpowiedź 3 października 2019
M.2 system i najczęściej używane gry + najczesciej używane programy, reszta juz może być na HDD. Sav
0 głosów
odpowiedź 2 października 2019
Tak możesz pobawić się w mikroserwisy. Napisz serwis w Javie i odwołaj się do niego przy użyciu Djan
0 głosów
odpowiedź 27 września 2019
Powiem Ci, że dawno nie widziałem tak dobrego portfolio. Jedyne co bym dodał na stronie, to krótki o
1 głos
odpowiedź 25 września 2019
Generalnie w większości firm gitflow jest podobny tzn: 1 branch dla 1 nowej funkcjonalnosci (branch
1 głos
odpowiedź 19 września 2019
Jestem w trakcie 2. stopnia studiów informatycznych i powiem Ci, że na studia nie idzie się z myślą,

93,013 zapytań

141,977 odpowiedzi

321,266 komentarzy

62,355 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...