• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Paweł Nąckiewicz

446
odpowiedzi
84
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 6 grudnia 2019
Wydaje mi się, że jak wzrośnie płaca minimalna - wzrośnie też pensja juniora, ponieważ jego wiedza j
0 głosów
odpowiedź 5 grudnia 2019
Petla w petli po tablicy, jeśli reszta z dzielenia elementu przez 2 = 0 oznacza ze jest parzysty - s
0 głosów
odpowiedź 5 grudnia 2019
Nie wiem jaki ten program ma sens ale... Na paczątku tworzysz sobie listę dla typu Intiger składają
0 głosów
odpowiedź 5 grudnia 2019
Zdecydowanie Visual Studio Code jest lepszym rozwiązaniem. Ale odpowiadając na twoje pytanie - tak m
0 głosów
odpowiedź 4 grudnia 2019
Nie przerabiałem tej książki ale ze swojej strony mogę powiedzieć, że najlepszą książką dla juniora
1 głos
odpowiedź 3 grudnia 2019
Błąd polega na tym że po while nie daje się średnika int main() { int d=1; float x1,x2; float delt
-2 głosów
odpowiedź 30 listopada 2019
Nie powinno być problemów jeśli wybierzesz jedną z nowszych dystrybucji (nie polecam urządzeń z mnie
0 głosów
odpowiedź 28 listopada 2019
#include <stdio.h> #define N 100 main(){ int tab1[N]; for(int i=0; i<N; i++)...
1 głos
odpowiedź 25 listopada 2019
Możesz to zrobić w php, ale JS też sobie z tym poradzi o ile nie potrzebujesz tego wrzucać na jakieś
0 głosów
odpowiedź 22 listopada 2019
Musisz poczytać o wyrażeniach regularnych. Tu masz kod który znalazłem z JS, nie wiem czy o to Ci c
0 głosów
odpowiedź 21 listopada 2019
background-size: 100% 1000%; To Ci wszystko psuje, wstaw sobie po prostu 100% i zobaczysz efekt.
0 głosów
odpowiedź 10 listopada 2019
Nie musisz pisać takiej funkcji, wystarczy że zabezpieczysz swoje inputy aby dostępne było wprowadza
0 głosów
odpowiedź 7 listopada 2019
38 linia  wiek>=18 gdzie wiek masz jako typ string... nie możesz tak tego porównywać. Zm
0 głosów
odpowiedź 29 października 2019
Zbuduj aplikacje przy jakiejkolwiek technologii... to jest chyba najprostsze i masz dużo możliwości
0 głosów
odpowiedź 24 października 2019
Sprawdziłem debugerem Twoj program, generalnie nie rozumiem jak to ma działać.  Po 1. po co w
0 głosów
odpowiedź 24 października 2019
websocket
1 głos
odpowiedź 23 października 2019
1. Generalnie kiedyś były w modzie strony z kilkoma podstronami dlatego używało się php do wrzucania
1 głos
odpowiedź 23 października 2019
1. Nie ucz się bootstrapa. 2. Myślę, że dziś dostanie pracy na stanowisku junior front-end develope
0 głosów
odpowiedź 17 października 2019
Maven nie jest trudnym narzędziem do nauki i w sumie nie musisz go znać na mega poziomie aby wykorzy
0 głosów
odpowiedź 16 października 2019
Zależy jaki masz cel w życiu. Wyprowadzka jest ok ale tak jak wszystko ma swoje minusy - droższe ż

92,555 zapytań

141,403 odpowiedzi

319,557 komentarzy

61,940 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...