• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Paweł Nąckiewicz

446
odpowiedzi
84
najlepszych odpowiedzi
2 głosów
odpowiedź 2 marca 2020
Kotlin - android Flutter - android/IOS
0 głosów
odpowiedź 2 marca 2020
To jest najbardziej zaawansowana strona z kursami o webdevie - frontendmasters.com. Jest ona d...
0 głosów
odpowiedź 27 lutego 2020
studia informatycznie nie są konieczne aby być programistą tak samo jak studia z zarządzania nie są
0 głosów
odpowiedź 27 lutego 2020
Bawię się czymś takim. Całego resta mam napisanego w javie i go uruchamiam na porcie (np 8080) i wył
1 głos
odpowiedź 24 lutego 2020
Jaki masz komunikat błędu? Ja na szybko zrobiłem coś takiego  public static void Main() {
2 głosów
odpowiedź 22 lutego 2020
Nie. 1. Nie używaj var - teraz są już const oraz let 2. Nazwy zmiennych są złe. Co to jest "s
1 głos
odpowiedź 20 lutego 2020
Ja pracowałem na Ultimate z JS oraz TS. Dokładniej to pisałem aplikacje w React oraz Angular i powie
0 głosów
odpowiedź 13 lutego 2020
Nie mieszaj w to frameworka. Angular korzysta z SASSa wiec napisz sobie swój navbar - masz mase tuto
1 głos
odpowiedź 11 lutego 2020
Oczywiście to kwestia indywidualna firmy do której się rekrutujesz ale jeśli idziesz na bezpłatne pr
0 głosów
odpowiedź 5 lutego 2020
Po co to robic w JS? Masz fajną własciwość css: height: 100vw;  
0 głosów
odpowiedź 4 lutego 2020
Nie stresować się i poczytać przykładowe pytania techniczne na stanowisko do którego aplikujesz. Poz
0 głosów
odpowiedź 28 stycznia 2020
https://www.youtube.com/watch?v=azuQfPngaDg
1 głos
odpowiedź 27 stycznia 2020
Zdecydowanie opcja 1. jest lepsza - ponieważ masz większą izolacje fragmentów kodu. Jeśli coś się ze
1 głos
odpowiedź 22 stycznia 2020
Obecnie nie potrzebujesz papierka do pracy. W ogłoszeniach masz taki wymóg ponieważ rekruterzy chcą
0 głosów
Bardzo zle robisz uczą się teorii kosztem praktyki. Nie nauczysz się programować nie programując- ty
0 głosów
<div class="col-6"> <div class="bg"> </div> </div> <d...
1 głos
Ja bym się zastanowił nad 3. opcja nie iść na kurs tylko samemu ogarnąć materiał. Ostatnio znalazłem
0 głosów
odpowiedź 21 stycznia 2020
Wydaje mi się że, najprościej będzie to zrobić używajac reacta lub vue.js.
0 głosów
odpowiedź 20 stycznia 2020
Nie wiem jak jest z backendem w php ale za pewnie jest coś co pomaga w bezpieczeństwie aplikacji. Je
0 głosów
odpowiedź 19 stycznia 2020
Nie wystarczy jak w 6 lini zmienisz warunek na ? tablica[j]<tablica[j+1]   Pozatym z...

92,967 zapytań

141,931 odpowiedzi

321,163 komentarzy

62,299 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...