• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Paweł Nąckiewicz

446
odpowiedzi
84
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 21 maja 2020
po prostu  System.out.printlin(bartosz) Czytam drugi, trzeci, czwarty raz Twoje pytanie i ch...
0 głosów
odpowiedź 21 maja 2020
Brakuje Ci modułu dla discorda lub podajesz złą ścieżkę do niego. Pokaż strukturę projektu oraz miej
0 głosów
odpowiedź 20 maja 2020
No dobra masz kilka wyjść ale najpopularniejsze to trzymanie na FE czasu trwania tokenu np w localSt
0 głosów
odpowiedź 20 maja 2020
Użyj flexboxa i daj mu kierunek kolumn
0 głosów
odpowiedź 18 maja 2020
Firebase jest dobry jeśli chcesz przetestować jak działa komunikacji klient-serwer. Jest to fajne ro
0 głosów
odpowiedź 17 maja 2020
Trochę uprościłeś te naprawianie buga. Potrzebny będzie jeszcze pull request i teoretycznie rewiew.
1 głos
odpowiedź 16 maja 2020
Nie za bardzo rozumiem Twój problem.  Tworzy mi się data typu new Date, jednak w zapisie amer
0 głosów
odpowiedź 15 maja 2020
Nie zaglądałem do Twojego kodu ale pytanie, próbowałeś wrzucić ten element np do diva i ustawiać jeg
0 głosów
odpowiedź 15 maja 2020
https://developer.mozilla.org/pl/docs/Web/API/Document/createElement
1 głos
odpowiedź 15 maja 2020
Co rozumiesz pod pojęciem urządzenie mobilne? Bo jeśli chodzi tylko o rozdzielczość to masz media qu
2 głosów
odpowiedź 15 maja 2020
Bo pobeirasz stringa. Musisz najpierw stringa przekonwertować na inta a doipiero potem tego inta na
0 głosów
odpowiedź 15 maja 2020
Selenium
1 głos
odpowiedź 15 maja 2020
API to jeden z popularniejszych sposobów na komunikacje klient-serwer. To czy wykorzystywać API cz
1 głos
odpowiedź 13 maja 2020
Użyj flexboxa .footer { font-size: 15px; background-color: gainsboro; height: 40px;
0 głosów
odpowiedź 13 maja 2020
Zrób sobie kilka progrmów w javie i zobaczysz... zmienianie języka tylko dla tego że jest zależny od
0 głosów
odpowiedź 13 maja 2020
Ja go obchodzę podłączeniem 2 ekranu - wtedy wystarczy że na 1 monitorze jest ipla zfokusowana a ja
0 głosów
odpowiedź 12 maja 2020
O to chodzi? https://www.youtube.com/watch?v=7exL28RKb5w
3 głosów
odpowiedź 12 maja 2020
Jeśli nie masz umiejętności technicznych - aby zacząć prace w IT. Szedłbym na studia do innego miast
1 głos
odpowiedź 10 maja 2020
Jestem na magisterce i mam porównanie vue, reacta oraz angulara. Jakbym był jednak na inżynierce to
0 głosów
odpowiedź 10 maja 2020
Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem Twoje pytanie. Ja chyba dodałbym nowy stan do apki, w którym

92,345 zapytań

141,147 odpowiedzi

318,721 komentarzy

61,780 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...