• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Patryk Krajewski

275
odpowiedzi
33
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 30 stycznia 2017
Tą pętla: for(int i=0;i<30;i++) { cout<<tablica[i]<<endl;
1 głos
odpowiedź 27 stycznia 2017
Albo ja coś źle ci powiedziałem albo źle napisałeś kod, bo to nie powinno zwolnić komputera. Pisałem
1 głos
odpowiedź 27 stycznia 2017
Nie jestem pewien, ale Sleep chyba zatrzyma działanie całego programu i możesz użyć klasy sf::Clock.
0 głosów
odpowiedź 7 stycznia 2017
To jest warunek, który sprawdza się ciągle, jeśli trzymasz przycisk, no bo jego nazwa wskazuję isKey
0 głosów
odpowiedź 7 stycznia 2017
Jak dobrze pamiętam to w jakimś poradniku na yt było coś, żeby podczas tego wyjąć pendrive i włożyć.
1 głos
odpowiedź 1 stycznia 2017
http://www.sfml-dev.org/tutorials/2.0/graphics-transform.php scrolluj do bounding boxy i napisz funk...
0 głosów
odpowiedź 26 grudnia 2016
Nawet, jeśli dużo osób zagłosuję to nie zależy to od nas czy ta seria się pojawi. Pisz lepiej do Pan
2 głosów
odpowiedź 25 grudnia 2016
break - przerywa pętle.
1 głos
odpowiedź 23 grudnia 2016
Możesz zaszyfrować dysk BitLockerem.
0 głosów
odpowiedź 22 grudnia 2016
Wiesz jak wczytywać i zapisywać do pliku? Po prostu zapisujesz do pliku dane, a potem je wczytujesz
0 głosów
odpowiedź 25 października 2016
Programowania czego?
0 głosów
odpowiedź 23 października 2016
Nie jestem pewien, ale chyba musisz napisać jeszcze jaki typ zmiennej przed 2 argumentem czyli dodaw
6 głosów
odpowiedź 22 października 2016
imie.lenght(); imie.length();   Widzisz różnice?   P.S: Następnym razem pisz jaki b
0 głosów
odpowiedź 12 sierpnia 2016
W jaki sposób próbujesz coś wrzucić do tego wektora i jak go tworzysz? Wrzuć tu kod
0 głosów
odpowiedź 10 sierpnia 2016
Pamiętam, że po instalacji buildera po prostu trzeba było zresetować komputer.
0 głosów
odpowiedź 3 sierpnia 2016
Odświeżam! Im większe velocity tym większe odstępy pomiędzy częściami.
0 głosów
odpowiedź 3 sierpnia 2016
Ja mam lxle(oparte na ubuntu, ale nie mam ścinek, a na gnomie były), i tak samo jak ty zintegrowano
0 głosów
odpowiedź 2 sierpnia 2016
Możesz nauczyć się kontenerów(z internetu), jakiejś biblioteki graficznej i napisać grę zamiast czyt
0 głosów
odpowiedź 8 lipca 2016
Używałeś adwcleanera?
0 głosów
odpowiedź 30 czerwca 2016
Tworzysz funkcje z dwoma argumentami np.: typu int, a potem ją wywołujesz: printTime(9, 28);

89,693 zapytań

138,297 odpowiedzi

309,243 komentarzy

59,623 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...