• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Patryk Krajewski

275
odpowiedzi
33
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 7 maja 2016
1. Przenieś zmienne globalnego do int main(){...} Jak można to twórz przed ich pierwszym użyciem. 2
0 głosów
odpowiedź 3 maja 2016
Znowu odświeżam.
1 głos
odpowiedź 3 maja 2016
Jje, myśli, mówi, chodzi i wiele więcej.
0 głosów
odpowiedź 3 maja 2016
Przydomek static pozwala tworzyć jedną zmienną dla funkcji lub klasy i nie ma sensu robić jej global
1 głos
odpowiedź 1 maja 2016
Były podobne pytania. Użyj wyszukiwarki.
0 głosów
odpowiedź 29 kwietnia 2016
No to gratuluję, że nie porzuciłeś projektu i, że się udało. Ile czasu na to poświęciłeś, ile tak mn
0 głosów
odpowiedź 29 kwietnia 2016
Odświeżam, co sądzicie o tym https://www.morele.net/inventory/info/u3PfPo/ ? Nie wiem czy karta graf
0 głosów
odpowiedź 29 kwietnia 2016
Język C jest podobny do C++ czyli nie będziesz go się uczył od nowa, ale jest kilka różnic: https://
0 głosów
odpowiedź 29 kwietnia 2016
Jest taka instrukcja wracająca do danego miejsca w programie, ale lepiej ci o niej nie będe mówił :D
0 głosów
odpowiedź 26 kwietnia 2016
Oszustwo! Widziałem ostatnio podobne, ale niby z roku 2016. Na stronie autora nie ma informacji o no
1 głos
odpowiedź 24 kwietnia 2016
Wybor to zmienna int, a ty porównujesz ją ze stringem.
1 głos
odpowiedź 24 kwietnia 2016
W tym przypadku return zawsze zwraca 1, a wartości zmiennych nie mają żadnego znaczenia.
1 głos
odpowiedź 23 kwietnia 2016
W C++ do potęgowania liczb nie używa się ^ tylko funkcji pow z biblioteki cmath:
0 głosów
odpowiedź 20 kwietnia 2016
Generujesz liczbę z tabeli ASCII https://pl.wikipedia.org/wiki/ASCII i potem wypisujesz jako char(li
2 głosów
odpowiedź 19 kwietnia 2016
Do przechowywania łancuchu znaków uzyj typu string, a nie int, który jest do liczb.
0 głosów
odpowiedź 18 kwietnia 2016
Pewnie chodzi ci o to, aby z tablicy wylosować jakiś element. Spróbuj tak tablica[(rand() % rozmiar_
0 głosów
odpowiedź 18 kwietnia 2016
A nazwą użytkownika nie jest przypadkiem root, a hasło takie jak wpisałeś? Ja miałem tak na kali lin
1 głos
odpowiedź 18 kwietnia 2016
Ponieważ do funkcji przyjmującej klase podstawową(A) można wysłac wskaźnik lub referencje do klasy p
1 głos
odpowiedź 17 kwietnia 2016
Ale powiedz jaki efekt. Bo z tego screena ciężko to zrozumieć.
1 głos
odpowiedź 17 kwietnia 2016
Napisz jakiś kod, a nie szukasz problemu...

89,728 zapytań

138,332 odpowiedzi

309,340 komentarzy

59,649 pasjonatów

Advent of Code 2022

Top 15 użytkowników

  1. 429p. - Argeento
  2. 427p. - nidomika
  3. 396p. - Mikbac
  4. 392p. - ssynowiec
  5. 390p. - Łukasz Eckert
  6. 387p. - TheLukaszNs
  7. 386p. - rucin93
  8. 382p. - Michal Drewniak
  9. 382p. - Marcin Harasimowicz
  10. 378p. - JMazurkiewicz
  11. 373p. - tokox
  12. 367p. - Jarosław Roszyk
  13. 362p. - adrian17
  14. 359p. - overcq
  15. 350p. - Mawrok
Szczegóły i pełne wyniki

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...