• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: OdsetekGlupoty

141
odpowiedzi
25
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 3 kwietnia 2018
W takim razie po prostu musisz sprawdzić co użytkownik wybrał, a następnie wysłać odpowiednie zapyta
0 głosów
odpowiedź 3 kwietnia 2018
Witam, Ja mogę polecić jedynie https://www.unixstorm.org/, z której kiedyś korzystałem przy tw
-2 głosów
odpowiedź 31 marca 2018
Witam, Myślę, że jedyną możliwością jest teraz skontaktowanie się z administracją Facebooka (suppor
0 głosów
odpowiedź 31 marca 2018
Witam, Czy chodzi o coś takiego?  if ( mail( $mailToSend, 'Wiadomość ze strony - ' . date( "
0 głosów
odpowiedź 31 marca 2018
Witam, Aby zresetować AUTO_INCREMENT wejdź w wybraną tabelę i wyczyść ją tak, aby nie zawierała żad
-1 głosów
odpowiedź 30 marca 2018
Witam, Tak, denormalizacja to doprowadzanie do nadmiarowości (redundancji) bazy danych. Niestety pr
-1 głosów
odpowiedź 28 marca 2018
https://stackoverflow.com/questions/16206322/how-to-get-js-variable-to-retain-value-after-page-refre...
0 głosów
odpowiedź 21 marca 2018
Witam, Sprawa jest prosta. Po klauzuli WHERE w kwerendzie SQL nie używamy zmiennych. Zamiast zmienn
0 głosów
odpowiedź 21 marca 2018
Witam, Muszę przyznać, że okropnie czyta i analizuje się ten kod, ale od rzeczy: Czy wiesz jak pop
3 głosów
odpowiedź 21 marca 2018
Witam, Najbardziej prawdopodobne jest to, że na końcu pliku login.php nie wstawiłeś header('Locatio
0 głosów
odpowiedź 21 marca 2018
Witam, Upewnij się czy ustawiłaś kodowane UTF-8 w pliku HTMLa. <meta charset="utf-8" /> Je
0 głosów
odpowiedź 18 marca 2018
Witam, Najprościej można byłoby to zrobić tak, że utworzysz zmienną np. $link, w której zapiszesz $
0 głosów
odpowiedź 18 marca 2018
Witam, Z tego co widzę, to nie definiujesz w tym kodzie zmiennej haslo_hash, ani nawet zmiennej has
1 głos
odpowiedź 18 marca 2018
Witam, Aby utworzyć system punktów konieczne byłoby wykorzystanie JavaScript. Polecam pouczyć się t
0 głosów
odpowiedź 10 marca 2018
Chwila... Twój tekst ma ponad 200 znaków, a ty chcesz go zmieścić w takim małym headerze? Jak HTML m
0 głosów
odpowiedź 5 marca 2018
Witam,  To dlatego, że najwidoczniej pomieszały Ci się spacje w zdefiniowaniu wysokości diva "
1 głos
odpowiedź 4 marca 2018
Witam, Niestety jest tu cała masa błędów. Aż trudno zacząć. Może zacznijmy od tego, że zmienna $wsz
1 głos
odpowiedź 4 marca 2018
Pobierasz wartość "d", która jeszcze nie została podana. Trzeba sprawdzić czy użytkownik ją wpisał u
1 głos
odpowiedź 4 marca 2018
Witam, Powinieneś sprawdzić czy wszystko jest dobrze podłączone. Czy połączenie z gniazdkiem nie je
0 głosów
odpowiedź 4 marca 2018
Witam, Najprostszą metodą byłoby chyba użycie AHK. Co prawda dzięki tej metodzie nie można zrobić t

92,980 zapytań

141,943 odpowiedzi

321,189 komentarzy

62,309 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...