• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Mieszko I

126
odpowiedzi
8
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 6 września 2015
Zacznij naukę programowania od C++. Jeśli chodzi o edytor, to na początku polecam Ci korzystać z Cod
0 głosów
odpowiedź 3 września 2015
Powinno być tak: <!DOCTYPE HTML> <html lang="pl"> <head> <meta charset="u
1 głos
odpowiedź 2 września 2015
Oto poprawny kod: #include <iostream> #include <windows.h> #include <string> us...
0 głosów
odpowiedź 1 września 2015
Witaj. Nie polecam Ci korzystać z gotowców. Obejrzyj sobie kurs p. Mirosława Zelenta na temat PHP&nb
0 głosów
odpowiedź 1 września 2015
Średnik po while jest niepotrzebny. #include <iostream> #include <time.h> #include &lt
2 głosów
odpowiedź 31 sierpnia 2015
Powinno być tak: void daj_glos() { if (gatunek=="kot")cout<<imie<<" lat"<&lt
0 głosów
odpowiedź 31 sierpnia 2015
Strona nie jest najgorsza. Może być.
2 głosów
odpowiedź 31 sierpnia 2015
Masz złą kolejność else ifów. Powinno być tak: #include <iostream> using namespace std;
3 głosów
odpowiedź 29 sierpnia 2015
Jest stworzona animacja dla znacznika p i span. Animacja dla znacznika p wykonuje się w nieskończon
0 głosów
odpowiedź 27 sierpnia 2015
Ja np.: Jak chcę zrobić jakis program i mam na niego pomysł, to siadam do komputera i realizuję ten
-1 głosów
odpowiedź 27 sierpnia 2015
Uzyj albo JS albo PHP. Pozdrawiam.
1 głos
odpowiedź 26 sierpnia 2015
Na początek naucz się dobrze HTML, CSS, JavaScript, oraz jeśli chcesz tworzyć bardziej zaawansowane
0 głosów
odpowiedź 26 sierpnia 2015
Zacznij naukę od początku od pierwszego odcinku kursu pana Mirosława Zelenta. Nie od razu kraków zbu
0 głosów
odpowiedź 26 sierpnia 2015
Odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz tutaj: https://forum.pasja-informatyki.pl/15440/jaki-program-
0 głosów
odpowiedź 26 sierpnia 2015
Z jakiego windowsa korzystasz? Masz skypa? Jeśli masz windowsa 10 to nie wiem jak Ci pomóc. Jeśli
0 głosów
odpowiedź 26 sierpnia 2015
Nawet fajna strona. Brakuje tylko responsywności. W sliderze napisałeś: "Programuję w JavaScrip
1 głos
odpowiedź 25 sierpnia 2015
Myślę, że to dobry pomysł. Ostatnio na to forum loguje się coraz więcej nowych użytkowników. Wielu z
0 głosów
odpowiedź 21 sierpnia 2015
Moim zdaniem najlepszy jest CCleaner.
0 głosów
odpowiedź 21 sierpnia 2015
Jaki masz problem? Ta pętla wykonuje się prawidłowo (czyli wykonuje się 5000 razy). Jest jednak bezs
0 głosów
odpowiedź 20 sierpnia 2015
Ja mam mniej niż 17 lat. Umiem tyle, ile można się nauczyć z filmów p. Mirosława Zelenta. Pozdrawia

92,757 zapytań

141,679 odpowiedzi

320,437 komentarzy

62,101 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...