• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Mateusz11

370
odpowiedzi
14
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 10 maja 2016
Można podać ścieżkę do pliku: ../css/style.css . czyli cofnięcie się do poprzedniego katalogu a s
0 głosów
odpowiedź 9 maja 2016
CSS Optymalizer w Google
0 głosów
odpowiedź 9 maja 2016
Można np zrobić tablicę od 0 do 20, i w niej dać funkcję rand() lub mt_rand() i będzie to id pytania
0 głosów
odpowiedź 9 maja 2016
No co ty nie powiesz że to C++... Od... Do... - Oznacza to że, można się potargować? :D Brakuje
0 głosów
odpowiedź 9 maja 2016
Kod Nie java tylko JavaScript Ludzie, zrozumcie to wreszcie! Java != JavaScript! To są 2 różne ś
0 głosów
odpowiedź 7 maja 2016
Jeżeli problem pojawił się zaraz po przejściu, prawdopodbnie nie masz sterownika. Pobierz go ze stro
-2 głosów
odpowiedź 6 maja 2016
1. To jest PHP a nie sieci komputerowe 2. może pokażesz zawartość pliku test.php? 3. SELECT * FR
0 głosów
odpowiedź 6 maja 2016
1. nie 100% tylko 100vh (1% = 1vh) Kod?
0 głosów
odpowiedź 5 maja 2016
:active w CSS
0 głosów
odpowiedź 5 maja 2016
Masz szablon w HTML, i w kodzie dodajesz troszkę PHP odpowiadającego za pobieranie artykułu i wyświe
-3 głosów
odpowiedź 5 maja 2016
a { color: #00FF00 } CSS
2 głosów
odpowiedź 5 maja 2016
Masz w pasku ikonkę powiadomień>>>KLIK>>>Tryb tabletu>>>OFF
-3 głosów
odpowiedź 5 maja 2016
<figure> <img src="http://example.net/images/obrazek.png" alt="Ważny obrazek"> <fi
0 głosów
odpowiedź 5 maja 2016
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="css/style.css"/> <link type="text/css"...
0 głosów
odpowiedź 5 maja 2016
2. problem to usunięcie stylu klasy wpis, np kolor tła  Edytujesz plik .CSS i już
0 głosów
odpowiedź 5 maja 2016
Chyba nasze projekty a nie Sieci komputerowe, internet <img src="grafika/karczmapelnamicha...
0 głosów
odpowiedź 5 maja 2016
Jakiś czas temu programowałem ze starych poradników używając mysql_query itd., później mysqli, a os
0 głosów
odpowiedź 4 maja 2016
@media w CSS np: @media(max-width:123px) { body { font-size: 15px; } }  
0 głosów
odpowiedź 3 maja 2016
A gdzie wstawiasz echo z komunikatem błędu?
0 głosów
odpowiedź 3 maja 2016
Tzn. zamiast MZ będzie PI? MZ = Mirosław Zelent PI = Pasja Informatyki?

88,663 zapytań

137,273 odpowiedzi

306,605 komentarzy

58,864 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...