• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: KumberTwo

56
odpowiedzi
5
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 26 października 2021
Jeśli kożystasz z windowsa, to biblioteka windows.h do c++ może być pomocna -> https://www.y
0 głosów
odpowiedź 2 października 2021
Na pierwszy rzut oka wygląda to na zadanie z drzewem przedziałowym. Mógłbyś dać link do zadania?
1 głos
odpowiedź 24 sierpnia 2021
Po przejściu na adres: logujemy się na jakieś nieistniejące konto bez rzadnych statystyk itd. W doda
2 głosów
odpowiedź 28 kwietnia 2021
Na małym monitorze ten szeroki trochę jaśniejszy div z buttonami typu shadow, flexbox itd. nie mieśc
0 głosów
odpowiedź 7 kwietnia 2021
Tak, ten kabel pozwoli ci podłączyć monitor pod displayport
1 głos
odpowiedź 3 kwietnia 2021
Z tego co wiem to niestety nie jest to możliwe. Polecam wypróbować np, visual studio zamiast c::b, t
2 głosów
odpowiedź 2 kwietnia 2021
Dzieje się tak, ponieważ twoja zmienna wybór jest charem, a 1 jest intem. Spróbuj użyć case '1':
-1 głosów
odpowiedź 27 marca 2021
Ja jestem bardzo zadowolony z dwutomowej książki Jerzego Gręboszcza - "Symfonia c++ standard&qu
1 głos
odpowiedź 23 marca 2021
Wiem że mocno wykracza poza budżet, ale i tak chciałbym cię zachęcić do klawiatury mechanicznej, któ
0 głosów
odpowiedź 16 marca 2021
Myślę, że jak będziesz już płynnie używał funkcji, oraz opanujesz takie totalne podstawy programowan
-1 głosów
odpowiedź 10 marca 2021
i++ oznacza to samo co i = i + 1 lub i += 1
2 głosów
odpowiedź 9 marca 2021
Zgadzam się z poprzednią odpowiedzią. Dodam, że możesz spróbować napisać jakiś bardziej lub mniej du
0 głosów
odpowiedź 8 marca 2021
Na pierwsze pytanie nie znam odpowiedzi, ale w odnosząc się do drugiego - możesz w każdym obiekcie p
0 głosów
odpowiedź 5 marca 2021
Jeśli się odpowiednio długo pobawisz to możesz taki efekt uzyskać za pomocą tkintera lub innej bibli
0 głosów
odpowiedź 1 marca 2021
Funkcja typu void może wykonywać jakieś czynności np. printować coś, zmieniać zmienne globalne. Dla
1 głos
odpowiedź 18 lutego 2021
Myślę, że to może okazać się pomocne - How To Create a Modal Box
2 głosów
odpowiedź 17 lutego 2021
Pierwszy program oblicza NWD rekurencyjnie, korzystając z algorytmu Euklidesa. Sprawdza czy a = b, j
1 głos
odpowiedź 3 stycznia 2021
Jeśli używasz php to przydatna może się okazać funkcja password_hash() i password_verify(), która za
0 głosów
odpowiedź 25 października 2020
Ja nie dawno zacząłem uczyć się pisania stronek, lecz mnie bardziej zaciekawił temat backendu. Jak n
0 głosów
odpowiedź 25 października 2020
Ja mam podobnie. Myślę, że to zwykły bug w messengerze.

89,060 zapytań

137,648 odpowiedzi

307,529 komentarzy

59,124 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...