• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Janusz92

15
odpowiedzi
3
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 11 marca 2016
Napisałem taki skrypt: Lecz nie jest to najbardziej optymalne rozwiązanie. Dodałem zmienną loops, k
1 głos
odpowiedź 4 marca 2016
Musiałbyś do diva .navbar dodać również float left, bo bez tego lista <ul> wypływa poza tego d
1 głos
odpowiedź 3 marca 2016
http://codepen.io/anon/pen/RaPEmo Ustawiłem padding i display: block, zamiast wartości top, dzięki
1 głos
odpowiedź 2 marca 2016
SELECT id, produktid, waluta, dostawca, ilosc, cena AS cena_oryginalna, IF (waluta = 2, cena * 4, c...
1 głos
odpowiedź 8 listopada 2015
Może taki prosty układ Ci w czymś pomoże :)
-1 głosów
odpowiedź 21 października 2015
Spróbuj w log.php wpisać: echo var_dump($_POST); i zobacz wtedy co i w jakiej formie trafia
1 głos
odpowiedź 20 października 2015
A ja trochę nie na temat, ale pod tym linkiem: Wylosowało mi się przysłowie "Papier jest cierp
1 głos
odpowiedź 19 października 2015
Oba pola <select> umieścić w formie (form) z method POST i wybrane dane przesłać do miejsca gd
0 głosów
odpowiedź 15 października 2015
Dodam, że jeśli w stringu używamy konkatenacji, to samego tekstu nie ma po co zapisywać w cudzy
1 głos
odpowiedź 15 października 2015
Powinno działać normalnie. Na w3schools.com jest tabelka co dla jakich wersji, może w tym leży probl
1 głos
odpowiedź 13 października 2015
Nie wiem jak jest z tą funkcją echo, ale żeby załączyć plik .html, możesz użyć include 'templates/
-1 głosów
odpowiedź 9 października 2015
Jaka jest treść tego błędu? Nad zmienną sesyjną nie rozpoczynasz sesji (session_start()). I dziwny
0 głosów
odpowiedź 27 września 2015
Z aktualnego tygodnia, czyli wszystkie dni po ostatniej niedzieli? Przykładowo dzisiaj byłyby to dni
0 głosów
odpowiedź 20 września 2015
Czy Tobie chodzi o coś takiego? <div class="content"> <div id="zyciorys" style="float:le
0 głosów
odpowiedź 9 września 2015
Musisz z tagu <a> wyłączyć height:100%. Wtedy zdjęcie zachowa proporcje, ale będzie zbyt małe

89,092 zapytań

137,682 odpowiedzi

307,626 komentarzy

59,146 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...