• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Jan Cichocki

37
odpowiedzi
1
najlepsza odpowiedź
0 głosów
odpowiedź 2 dni temu
sprobój przez program HeidiSQL - jak bledu nie wywali zadnego przy imporcie to bedzie ok
0 głosów
odpowiedź 2 dni temu
blokujacy kod powstaje bo wtyczki sa w Head uruchamiane "losowo" nie ma kontroli i zanim j...
1 głos
odpowiedź 3 dni temu
Na pewno sie da, tylko trzeba manuala poczytać i popróbować https://contactform7.com/docs/ Jak nie
0 głosów
odpowiedź 3 dni temu
1. wystarczy poszukac i spradzić 5-10 hostingó i ceny (ja radzę tak do 100zł max brutto) - wiecej ci
0 głosów
odpowiedź 3 dni temu
poaszukaj w plikach szablonu "read more" nalepiej z uzyciem Notepad++ (szukanie w folderze...
0 głosów
odpowiedź 27 stycznia
1. header 2. ... zobacz w kodzie sekce odpowiedizalan za ten peloader i poszukaj w plikach szablonu...
1 głos
odpowiedź 27 stycznia
woocommerce.pl lub inny blog
0 głosów
odpowiedź 25 stycznia
szukaj - szablon (moze na stałe wklejony) - wpisy, strony wiecej możliwosci nei ma. Jak podeślejs
1 głos
odpowiedź 23 stycznia
tak są takie wtyczki ;) (szukaj po angielsku)
1 głos
odpowiedź 14 stycznia
1. wystarczy wgrać cały szablon do /wp-content/themes i go właczyć 2. totalnie kopiujesz tylko wszy
0 głosów
odpowiedź 11 stycznia
Normalnie można przenosić z HTML na WordPressa - tu tylko dzieli sie kod na sekcje (Head, content, s
0 głosów
odpowiedź 9 stycznia
moze zdjecie ma za duzy rozmiar i nie jest w stanei sie wycztac
0 głosów
odpowiedź 30 grudnia 2016
zlokalizuj kod odpowiedzialny za wstawianie (generownaie) zdjęć, a nastepnie doklej do <img> p
0 głosów
odpowiedź 23 grudnia 2016
Do liveboxa, podłączony jest jeszcze mój sąsiad, który w normalnych warunkach może bez problemu pod
1 głos
odpowiedź 22 grudnia 2016
wordprsss sam w sobie nie tworzy kopii. Musiałeś jakaś wtyczkę zainstalować lub z poziomu panelu ser
0 głosów
odpowiedź 18 grudnia 2016
samo stworznie strony + aktuazliacje nie wystarczą. Trzeba zabezpeiczyć ją dobrze, a w obecnej sytua
0 głosów
odpowiedź 17 grudnia 2016
przecież jest to polaczneie warunków if oraz and + spełnienia kilku customfieldów. Na prewno w sieci
0 głosów
odpowiedź 15 grudnia 2016
na jakim szablonie działasz?
0 głosów
odpowiedź 14 grudnia 2016
a sam wglad w źródło strony i wyciagniecie adresów nie pomoże?
0 głosów
odpowiedź 9 grudnia 2016
jak ci to nei działa to poszukaj jakiejś innej funkcji do wyswietlania daty publikacji "get pu
...