• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: JAKUBW

227
odpowiedzi
68
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 13 września
Jeżeli to ty rozpoczynasz połączenie to nie ma potrzeby przekierować portów, bo router zapamięta sob
0 głosów
odpowiedź 12 maja
Użyj zdarzenia oninput (jakakolwiek zamiana w inpucie) lub onchange (zatwierdzenie dla danego inputu
1 głos
odpowiedź 7 kwietnia
Od tego robi się vue router gdzie definiujesz jakie komponenty odpowiadają jakim ścieżkom a nas
-1 głosów
odpowiedź 5 kwietnia
Pisanie w C++ ma mało sensu, a pisanie apek na Androida to już w ogóle nie ma sensu. Na Android pisz
1 głos
odpowiedź 31 marca
Niby możesz zrobić sobie coś w stylu VPN'a na jakiś publiczny adres i wszystkie pakiety wysłane na t
3 głosów
odpowiedź 30 marca
Leć node.js na JavaScript a potem TypeScript. Według mnie bardziej prosperująca gałąź szczególnie że
1 głos
odpowiedź 21 marca
Tak może, ale jeżeli aplikacja jest w tle oraz nie ma aktywnej Foreground Service to jest ona potenc
0 głosów
odpowiedź 19 marca
Po pierwsze to adresy IP nie są jakieś super prywatne, to są publiczne informacje, których nie ma se
0 głosów
odpowiedź 17 marca
Pobierz sobie wersję Messenger  237.0.0.11.108 Osobiście z jej korzystam i działa dość dobrze.
0 głosów
odpowiedź 17 marca
Odpal w screenie. To jest taki wirtualny terminal, który żyje nawet jak się od niego odłączysz. Gdy
1 głos
odpowiedź 6 marca
Ustaw rozmiar canvasa: const canvas = document.querySelector('canvas'); canvas.width = 1280 c...
1 głos
odpowiedź 4 marca
Odinstaluj antywirusa - zwiększysz sobie wygodę i szybkość komputera
1 głos
odpowiedź 1 marca
Adres sieci to taki gdzie część hosta jest wyzerowana, adres rozgłoszeniowy to taki gdzie część host
2 głosów
odpowiedź 26 lutego
Hej, dla dobra użytkownika powinieneś stosować się do cssowego prefers-color-scheme To rozwiąz
0 głosów
odpowiedź 26 lutego
Najprościej jest użyć wbudowanej funkcji map const tab1 = [-5,7,12,8,42,76]; const tab2 = [9, 8 ,
1 głos
odpowiedź 19 lutego
Po pierwsze upewnij się, że modprobe wykonujesz jako root. Jeżeli v4l2loopback jest już wczyta
1 głos
odpowiedź 17 lutego
Jeżeli utworzyłeś fejkową kamerę poprzez v4l2loopback to możesz użyć komendy ffmpeg -re -i video.m
3 głosów
odpowiedź 2 lutego
Do pozycjonowania możesz użyć position: absolute wraz z position: relative. Przydatne też mogą być j
4 głosów
odpowiedź 1 lutego
Tak, można mieszać wiele języków programowania w jednym projekcie. Wiele gier udostępnia możliwość m
0 głosów
odpowiedź 31 stycznia
Takie żądania zawsze można podrobić, dlatego blokowanie ich ma bardzo mały sens. Jednakże jeżeli bar
Porady nie od parady
Forum posiada swój własny serwer Discord, dzięki któremu będziesz mógł po prostu pogadać z innymi Pasjonatami lub zapytać o jakiś problem. Podstrona z chatem znajduje się w menu pod ikoną człowieka w dymku.IRC

85,145 zapytań

133,948 odpowiedzi

296,959 komentarzy

56,260 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...