• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: GaCeL

70
odpowiedzi
5
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 14 czerwca 2016
Możesz zrefaktoryzować mój stary projekt (mieszany php z html) :D
0 głosów
odpowiedź 13 czerwca 2016
A taki ktoś Technik-Informatyk(bez matury) który zna podstawy programowania w PHP(nawet frameworki),
0 głosów
odpowiedź 8 czerwca 2016
Wie ktoś może jakiego typu jest ta muzyka? https://www.youtube.com/watch?v=wHbGhEfnh2E
0 głosów
odpowiedź 3 czerwca 2016
Usuń wszystkie komentarze z pliku .sql po czym wklej zawartość do zakładki SQL w phpMyAdmi
0 głosów
odpowiedź 31 maja 2016
Najlepszy kanał o programowaniu: https://www.youtube.com/user/MiroslawZelent  
0 głosów
odpowiedź 30 maja 2016
https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/WwhmNsE7R2w
1 głos
odpowiedź 24 maja 2016
http://forum.pasja-informatyki.pl/19205/jak-sie-uczyc-html5-css3-i-js?show=122385#a122385
2 głosów
odpowiedź 24 maja 2016
Dlaczego tak? Płynność Praktycznie 0 ścinek Touch ID, chociaż i tak używam kodu Bezpieczeństwo
0 głosów
odpowiedź 24 maja 2016
Rób, rób i jeszcze raz rób. Tylko wtedy przyswoisz sobie wiedzę.
0 głosów
odpowiedź 24 maja 2016
Jestem w podobnej sytuacji :D
0 głosów
odpowiedź 10 maja 2016
BlazingTech
0 głosów
odpowiedź 30 kwietnia 2016
Rozwiązanie: /web/app.php I zmieniamy linijkę tą z false na true: $kernel = new AppKernel('prod',
0 głosów
odpowiedź 25 kwietnia 2016
Dodaj to na górze kodu w pliku .\tbl_operations.php   $pack_keys = $row_format = null; &nbsp
0 głosów
odpowiedź 20 kwietnia 2016
Ja zrobiłem to tak że zapisuje plik z nazwą wygenerowaną przez funkcję "uniqid();" w folderze images
0 głosów
odpowiedź 12 kwietnia 2016
Rozwiązanie: Tworzymy w folderze głównym projektu plik .bowerrc wpisujemy tam { "location": "w
0 głosów
odpowiedź 9 kwietnia 2016
1. Co ci dokładniej zapisuje jako -805? 2. Znaku "@" używa się w PHP-ie żeby nie wywalało
-1 głosów
odpowiedź 8 kwietnia 2016
Najpierw wyciągasz pojedyńczo dane a później wyciągasz wszystkie dane, nie wiem jaki jest w tym sens
1 głos
odpowiedź 8 kwietnia 2016
Dodaj:   background: linear-gradient( rgba(0,0,0,0.5), rgba(0,0,0,0.5) ) &nbs...
2 głosów
odpowiedź 8 kwietnia 2016
Jak to spiel_man powiedział: Zasada działania antyvirusa
0 głosów
odpowiedź 6 kwietnia 2016
Problem rozwiązany, wykorzystałem switcha.

92,679 zapytań

141,582 odpowiedzi

320,065 komentarzy

62,041 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...