• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: DragonCoder

353
odpowiedzi
41
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 24 maja 2016
To jeżeli próbujesz, znowu i znowu to skończ szkole. Nie myśl tylko o teraz, myśl też o tym, co będz
0 głosów
odpowiedź 23 maja 2016
Mialem tylko raz przyjemnosc pracowac na 3 monitorach. Czemu przyjemnosc bo mysle ze jest to lepaze ...
0 głosów
odpowiedź 22 maja 2016
Moze zrob menu.cpp i menu.h. i funkcje.cpp i funkcje.h Mi sie wydaje ze lepiej napisac 1 funkcje na ...
0 głosów
odpowiedź 22 maja 2016
Ok. Ale jak sie nie myle to nie ma czegos takiego jak studia programistyczne w C++ tylko sa zajecia....
1 głos
odpowiedź 18 maja 2016
Wiesz co tak szczerze mowiac, nie na widze stwierdzenia "bo tam jest niski poziom naucznia&quot...
0 głosów
odpowiedź 18 maja 2016
Zadnia mozesz robic na SPOJ, ale czy nie lepiej stawiac sobie poprzeczke`?? Ja np. wymyslam sam proj...
0 głosów
odpowiedź 17 maja 2016
Ja tez jestem zielony, ale na brak pomyslow nie narzekam, najczesciej przychodza podczas nudnych lek...
0 głosów
odpowiedź 15 maja 2016
Stosowalem osobcie poki co tylko 2 metode. fstream na poczatku dawalem a pozniej plik.open() na koni...
0 głosów
odpowiedź 15 maja 2016
Stev jobs
0 głosów
odpowiedź 14 maja 2016
for(i=0;i<m;i++) Zamien na: for(i=0;i<=m;i++) a dalej nie zabardzo rozumiem za niski pozi...
0 głosów
odpowiedź 14 maja 2016
Od siebie jeszcze nie mieszaj dwoch jezykow chyba ze masz glowe do jezykow w innym przypadku to ryzy...
0 głosów
odpowiedź 9 maja 2016
Nw. czy to to ale uzylem wyszukiwarki i: Moge byc zbliozne... przeczytaj moze cos znajdziesz dla ...
0 głosów
odpowiedź 8 maja 2016
Moze wina kompilatora lub masz po prostu duze pliki do zaladowania?
-1 głosów
odpowiedź 8 maja 2016
Tak jak @draghan napisal, musisz pamietac ze gdy programujesz to podajesz liczby po amerykansku nie ...
0 głosów
odpowiedź 6 maja 2016
Co do PHP firma Gameforge gmbh poszukuje jedej osoby ktora potrafi PHP. Mozesz sorobowac nie wiem ja...
0 głosów
odpowiedź 5 maja 2016
Dodam opd na obie odpowiedzi... ok dziekuje. Wlasnie myslalem nad int kwadrat i return kwadrat albo ...
0 głosów
odpowiedź 5 maja 2016
Nw jak w python ie ale w c++ wypisal bym text a za nim x+y/x-y itd. Nw czy jest to mozliwe w python....
0 głosów
odpowiedź 5 maja 2016
Ja tylko dodam ze jak widze w menu "o mnie" to raczej klikam zeby dowiedhiec sie cos o aut...
1 głos
odpowiedź 5 maja 2016
Jakos nie za bardzo przypomina pac man'a i moze ten niebieski kwadracik w "P" mozna by byl...
0 głosów
odpowiedź 4 maja 2016
No to moze tak dopytam czy jest algorytm ktory pomoze mi przyporzadkowac do odpowiednich kolumn?

93,425 zapytań

142,421 odpowiedzi

322,646 komentarzy

62,785 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...