• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: DragonCoder

353
odpowiedzi
41
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 20 lutego 2019
Nie wiem co inni poleca, bo mysle, ze to moze tez zależeć od dziedziny, w ktora chcesz isc na medycy
0 głosów
odpowiedź 12 lutego 2019
https://arduinojson.org/ Nie widze do konca sensu, zeby robic to tak, a nie uzyc gotowej apki, ale ...
0 głosów
odpowiedź 12 lutego 2019
Pytanie: Jaka praca w policji, wojsku jest na niskim szczeblu ambitna i ciekawa? Jezeli juz chcialb...
0 głosów
odpowiedź 10 lutego 2019
void loop() { d = Serial1.readString(); if(d.indexOf("xxxxxxxxx") >=0) { Serial.println("...
2 głosów
odpowiedź 6 lutego 2019
Pytanie co chcesz robic, sama plytka arduino to fajna sprawa nie musisz sie o nic martwic, latwo zap...
1 głos
odpowiedź 2 lutego 2019
Nie mam bladego pojecia w jakim sensie? Nie wiem jak zaplanowac baze danych, nie wiem jak pobierac d...
0 głosów
odpowiedź 31 stycznia 2019
Nie podales jezyka, bo moze sa w jakims jezyku biblioteki, ktore na tak owa operacje pozwalaja. Ze s...
0 głosów
odpowiedź 31 stycznia 2019
#include <iostream> int main() { std::string haslo = ""; std::string login = ""; ...
1 głos
odpowiedź 30 stycznia 2019
A czym roznia sie te zadania od tych, ktore robisz po za studiamii? Bo jedyne czym moga sie roznic, ...
0 głosów
odpowiedź 26 stycznia 2019
Ja to widze tak: dane_personalne () pracownik (id, dane_peronalne,  pensja, i_co_tam_chcesz, ...
0 głosów
odpowiedź 23 stycznia 2019
Pascala nie pobierzesz jako tak, jego kompilator fpc juz tak, tak samo jak ide do do programowania j...
0 głosów
odpowiedź 21 stycznia 2019
1. https://forum.pasja-informatyki.pl/faq#jak-wstawic-kod-zrodlowy 2. Jako taka optymalizacja kodu:...
8 głosów
odpowiedź 15 stycznia 2019
1. Te powody sa tak bez sensowne 2. Twoj angielski,  Twoja sprawa, ale mala rada: bez angielsk...
0 głosów
odpowiedź 15 stycznia 2019
Skoro, nie mozesz uzyc funkcji pow (), to nie zostaje nic innego niz petla for. Pytasz o ilosc wy...
0 głosów
odpowiedź 14 stycznia 2019
Powiem, na przykladzie Aruino Uno 1. Nie nie musisz, motor controller ( jezeli rozumiemy przez to s...
1 głos
odpowiedź 13 stycznia 2019
x<< p %10; x = p % 10 Znak "<<" to znak przesuniecia bitowego, wiec musisz do zmienn...
0 głosów
odpowiedź 13 stycznia 2019
Zablokowanie ruchu jest mozliwe dopiero gdy gracz wykonal 2 ruchy, bo dopiero wtedy widzisz, gdzie m...
1 głos
odpowiedź 12 stycznia 2019
Ale to nie ma sensu wedlug mmnie. Po co mam przypisac nazwe slowka w tabeli chapter, skoro moge prze...
0 głosów
odpowiedź 10 stycznia 2019
#include <iostream> int main () { int sumOfAll = 0; for (int i = 0; i <= 20; i ++) { ...
2 głosów
odpowiedź 10 stycznia 2019
Ogolnie, ja zrobilbym to troche inaczej, wychodzisz z zalozenia, ze uzytkownik poda maksymalnie 32 l...

93,398 zapytań

142,390 odpowiedzi

322,576 komentarzy

62,756 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...