• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: DragonCoder

353
odpowiedzi
41
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 21 lipca 2019
Chciałbym zapytać, jaki jest najlepszy / godny uwagi język do Machine learningu, robotyki, sterowni
1 głos
odpowiedź 21 lipca 2019
W tej cenie kupisz ThinkPada Carbon x1 z i7, 16gb ram, touch screen. Wywal Windowsa zainstaluj linux...
0 głosów
odpowiedź 25 czerwca 2019
#include <iostream> #include <conio.h> #include <cstdlib> #include <ctime&gt...
0 głosów
odpowiedź 18 czerwca 2019
Z tego co wiem to nie i ma to doczynienia wlasnie z subnet maska, jesli sie nie myle. Tak samo, jak ...
0 głosów
odpowiedź 1 czerwca 2019
Na nastepny raz napisz, czy sluchawki sa bezprzewodowe czy na wejscie minijack, zeby nikt nie musial...
0 głosów
odpowiedź 24 maja 2019
Nie wiem czy jest sens porownywania tu komputera np z i7, 16 gb ram i gtx 1070 pod linuxem a ipad2m....
1 głos
odpowiedź 22 kwietnia 2019
Osobiste zdanie? Super pomysl, ale ze wzgledow technicznych jest lekko mowiac slaby. Jego 1. Slaba ...
0 głosów
odpowiedź 15 kwietnia 2019
1. Moglas sprawdzic inne pytania na forum 2. Pytanie na co maja byc te gry PC/mobil/web? 3. Nie ma...
-2 głosów
odpowiedź 8 kwietnia 2019
1. Czemu to nie dobry wybor niby? 2. Pytanie bylo zadawane 1000 razy 3. Po co masz zaciagac silnik...
1 głos
odpowiedź 7 kwietnia 2019
http://www.cplusplus.com/forum/general/44198/ Tu jest jeden link  Mam nadzieje, ze pomoze a dr...
0 głosów
odpowiedź 20 marca 2019
Fajny wpis: Zauważyłem że nawyk, to jest coś co musimy stale budować. Nie możemy tutaj odpuszczać
1 głos
odpowiedź 16 marca 2019
Moze ja napisze, jak to u mnie wygladalo, bo robilem cos podobnego, srednia snu na dzien wynosila ok...
0 głosów
odpowiedź 12 marca 2019
Skoro ma usunac duplikaty slowa, to chyba powinna byc tam tablica, a nie tylko jedno slowo, no chyba...
0 głosów
odpowiedź 11 marca 2019
Wiem, ze nie powinno sie podbijac, ale zalezy mi na jak najwiekszym odezwie i opinii, odnosnie proje...
3 głosów
odpowiedź 8 marca 2019
Jak ja nie nawidze takich pytan. Sprawa wyglada tak: Podoba Ci sie to, ze sam to robisz? Masz na to...
1 głos
odpowiedź 7 marca 2019
O takie rzeczy radze pytac na elektrodzie, tam szybciej uzyskasz odpowiedz. Jezeli sa to rolety wewn...
0 głosów
odpowiedź 5 marca 2019
Fajny projekt i nie ciezki, ale wiesz ze troche igrasz z ogniem, prawda?   u mnie natomi...
2 głosów
odpowiedź 5 marca 2019
I tutaj kolejny post, z jaki jezyk wybrac, wiec tak: https://jaki-jezyk-programowania.pl/ Przechod...
0 głosów
odpowiedź 26 lutego 2019
JAKO ZE AUTO PYTANIA NIE ODPOWIEDZIAŁ MI NA PYTANIA ZADANE W KOMENTARZACH, TO WKLEJAM TU MOZLIWE ROZ
0 głosów
odpowiedź 22 lutego 2019
https://jsandler18.github.io Nie wiem po co wymyslac kolo na nowo, skoro sa juz systemy na raspy i ...

93,398 zapytań

142,390 odpowiedzi

322,580 komentarzy

62,759 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...