• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Dexterim

78
odpowiedzi
13
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 19 maja 2018
Odpowiedź jest dość prosta bo operujesz na kopii w stringa w funkcji. Prototyp Twojej funkcji może w
0 głosów
odpowiedź 9 kwietnia 2018
Problem jest dość prosty do rozwiązania, skoro chcesz otrzymać tylko jeden zestaw rekordów to wystar
1 głos
odpowiedź 20 marca 2018
Zrób to wszystko od tyłu i rysuj sobie kolejne kroki to zobaczysz jak ładnie sie wszystko będzie sch
1 głos
odpowiedź 16 marca 2018
Po pierwsze w pętli for (int k = n; k > 0; k--) { cout << liczba &lt
0 głosów
odpowiedź 8 lutego 2018
Błąd może i jest ale napewno brakuje Ci głównej funkcji main... którą powinieneś opakować cały kod p
0 głosów
odpowiedź 17 grudnia 2017
Pierwsza rzecz program nic Ci nie zwraca a jedynie wyświelta, druga możesz przypisywać wartość od ra
3 głosów
odpowiedź 16 grudnia 2017
Nie działa Ci pętla if bo nie ma takiego czegoś w cpp jak x < y < z musisz napisać w ten sposo
1 głos
odpowiedź 8 grudnia 2017
Z  tego co pamiętam to jeśli piszemy klasę szablonwą to jej motedy powinny być w jednym pliku.
0 głosów
odpowiedź 3 grudnia 2017
Proponuje cos takiego z dynamiczna alokacja pamieci #include <iostream> int *tablica; int ...
0 głosów
odpowiedź 27 listopada 2017
Polecam poczytać o reprezentacji zmienno przecinkowej w systemach komputerowych. Jeśli chcesz popraw
1 głos
odpowiedź 25 listopada 2017
Ponieważ przesunąłeś wskaźnik tab i nie zwalniasz tej samej pamięci co zaalokowałes
0 głosów
odpowiedź 24 listopada 2017
Zauważ co tu nie gra. Masz nie zdefiniowaną zmienną k a potem przy jej pomocy tworzysz tablice nie w
0 głosów
odpowiedź 21 listopada 2017
To akurat dość proste skoro napisałeś funkcje która sprawdza czy liczba jest pierwsza wystarczy wywo
1 głos
odpowiedź 19 listopada 2017
Skoro = podmienia całą zawartość to warto byłoby  zastanowić nad czymś co dodaje wartość do tej
0 głosów
odpowiedź 17 listopada 2017
Bład wynika z nieznajomości obsługiwania tablic. Deklarując  float tablica[4]; Masz dos
0 głosów
odpowiedź 15 listopada 2017
To dość dziwne, że nie działają funkcje typu getch(). Zawsze możesz spróbować z cin na końcu program
1 głos
odpowiedź 10 listopada 2017
Nie widzę sensu zabawy z takimi wskaźnikami. Zauważ, że na końcu nie zwalniasz tak naprawdę pamięci
0 głosów
odpowiedź 9 listopada 2017
Zauważ, że pętla do while zawsze wykona się chociaż raz. Nie musisz przed pętla dawać wczytywania zm
2 głosów
odpowiedź 5 listopada 2017
Chcesz wywołać metode klasy więc brakuje Ci nawiasów przy metodach Samochody s1; s1.dodaj_s()
0 głosów
odpowiedź 16 października 2017
Zaalokowales miejsce na tablice ale nie masz gwarancji że są w niej same zera np. majac sytaucje ze

90,327 zapytań

138,936 odpowiedzi

311,190 komentarzy

60,036 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Sklep oferujący ćwiczenia JavaScript, PHP, rozmowy rekrutacyjne dla programistów i inne materiały

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...