• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Daaa22

30
odpowiedzi
6
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 8 października 2022
Ja bym zrobił struct Element { string name; string symbol; }; Potem w mainie Element el
1 głos
odpowiedź 5 maja 2021
Chodziłem do dobrego liceum (dobrego czyli wysoko w rankingu) i po roku zmieniłem na takie które jes
1 głos
odpowiedź 3 listopada 2020
Możesz na przykład zrobić pętle w której wykonuje się kod, a jeżeli zostanie naciśnięte cokolwiek in
1 głos
odpowiedź 18 kwietnia 2020
Program zapisuje "Hello World!" w pliku. Żeby go wyświetlić w konsoli wczytaj ten plik, wyciągnij z
0 głosów
odpowiedź 14 października 2016
#include <iostream> // cout #include <cstdlib> // rand() #include <time.h> // ti...
0 głosów
odpowiedź 27 kwietnia 2016
To zależy, jak chcesz robić "bardziej pełnoprawne" programy, to polecam od razu zacząć od
1 głos
odpowiedź 6 kwietnia 2016
Co to jest?! (linia 19) int tab[k-p]; Tak nie można. Liczba zmiennych w tablicy musi by
0 głosów
odpowiedź 27 marca 2016
Spróbuj: #include "Inny_Plik.cpp" UWAGA!!! Działa tylko, gdy w w tamtym pliku jest kod C++. &n
3 głosów
odpowiedź 17 marca 2016
Firmy raczej używają języków obiektowych stworzonych specjalnie do tworzenia aplikacji okienkowych t
1 głos
odpowiedź 15 marca 2016
Jest to strona, na której pobierasz, lub włączasz nieliniowe zagadki, które polegają jedynie na wied
1 głos
odpowiedź 8 marca 2016
Niezłe, ale mam taki mały pomysł. Zrób jakieś ściany (np. jedna na środku, lub po bokach). Tu masz o
0 głosów
odpowiedź 25 lutego 2016
Spróbuj przedmuchać wentylacje laptopa (ja robiłem sprężarkom i naprawdę pomogło), lub wymień paste
0 głosów
odpowiedź 24 lutego 2016
Czemu ktoś dał głos w dół?
0 głosów
odpowiedź 21 lutego 2016
Jestem za. Dobrze byłoby, gdyby Pan Mirosław dawał prace domowe z każdego odcinka. PS. Ja w ramach
1 głos
odpowiedź 20 lutego 2016
Nie                 ...
0 głosów
odpowiedź 20 lutego 2016
Nie dam ci gotowca, ale dodaj ten skrypt do pętli: if(((n*w)>m) || ((n*w)<k)) { break; } &n
-1 głosów
odpowiedź 18 lutego 2016
A spróbuj wpisać ansistring.
1 głos
odpowiedź 18 lutego 2016
Świetne pytanie, zachęciłeś mnie do przeszukania google. Oto co znalazłem:  
-1 głosów
odpowiedź 16 lutego 2016
Używaj: return 0; Przykład   #include <iostream> using namespace std; int x() { c
1 głos
odpowiedź 13 lutego 2016
Mam 12 lat i od razu (bez kompilacji itp) zauważyłem błąd. Otóż wpisałeś config.open("wyniki.txt")

92,568 zapytań

141,424 odpowiedzi

319,633 komentarzy

61,956 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...