• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Crash182

32
odpowiedzi
6
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 17 lutego 2018
Jeśli jesteś na początkowym etapie nauki to koduj jak najwięcej i ucz się tych zasad ale nie martw s
0 głosów
odpowiedź 17 grudnia 2017
Czesc, jesli mozesz sobie pozwolic na rok zycia bez zarabiania to super, jednak ja na twoim miescu ...
0 głosów
odpowiedź 6 grudnia 2017
Ja mogę polecić Webio, dość długo już używam i jestem zadowolony. Nie wiem jak cenowo to wychodzi,
0 głosów
odpowiedź 6 grudnia 2017
Witam. Czy mógłbyś sprecyzować czy jest to MVC czy WebForms? W MVC to będzie tak jak kolega w odpo
1 głos
odpowiedź 4 grudnia 2017
Glowny problem jest taki ze masz bardzo dluga droge do przebycia zeby osiagnac sukces w tej kwestii....
1 głos
odpowiedź 4 grudnia 2017
Mysle ze najlepiej bedzie wyjasnic to na przykladach, gdyz interfejsy to niby dosc prosty temat ale ...
0 głosów
odpowiedź 30 listopada 2017
Cześć, ja tutaj widzę sporo problemow... 1. INSERT INTO tbl_NazwaTabeli,  a z Twojego SQLa wy
1 głos
odpowiedź 30 listopada 2017
Najłatwiej to będzie tak: kliknij na formę i w zakładce Properties > Events > Key > KeyPres
1 głos
odpowiedź 27 listopada 2017
Myślę ze nie ma lepszego czasu na eksperymentowanie niż studia. Ja przespałem ten czas i zająłem się
1 głos
odpowiedź 18 listopada 2017
Zapomnij o tych proporcjach 20/80 50/50 bo niby jak nawet jeśli ktoś by chciał, miałby je zmierzyć?
0 głosów
odpowiedź 18 listopada 2017
Nie polecam nadpisywac oryginalnego pliku bootstrap. Powodem tego jest fakt że jeśli kiedykolwiek bę
1 głos
odpowiedź 29 sierpnia 2015
Tak naprawde to ucze sie kilku na raz, idea wszystkich taka sama wiec napewno to nie zaszkodzi, a ja...

92,963 zapytań

141,928 odpowiedzi

321,162 komentarzy

62,297 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...