• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: C☺ndzi

105
odpowiedzi
14
najlepszych odpowiedzi
2 głosów
odpowiedź 29 grudnia 2015
Poczytaj o konwersjach. W tym przypadku będzie to bodajże atoi. @edit Czyli dane z pliku tekstoweg
0 głosów
odpowiedź 29 grudnia 2015
Jak ten else if wygląda? Czy wstawiałeś go pomiędzy else if i else (tym ostatnim else)?
3 głosów
odpowiedź 29 grudnia 2015
https://forum.pasja-informatyki.pl/90273/linkownia-dla-smierdzacych-lenii <- tutaj masz pomysły (
0 głosów
odpowiedź 28 grudnia 2015
Chyba jest to coś takiego,że to użytkownicy odpowiadają za to co wrzucają, nie właściciele serwisu.
-1 głosów
odpowiedź 23 grudnia 2015
Nie jestem pewien o co dokładnie Tobie chodzi - po prostu miejsce zapisu programu wybieraj jako fold
0 głosów
odpowiedź 20 grudnia 2015
Leci plusik ale... To chyba Offtop  Podoba mi się rysunek. Gdybym był fanem Star Wars ustawiłby
0 głosów
odpowiedź 19 grudnia 2015
Znaczy gdy się wczyta pliki to żeby wyczyścić ekran? Ale po wpisaniu w konsoli np. "Wyczysc"? Jezeli
3 głosów
odpowiedź 13 grudnia 2015
cout<<"Najlepszego, Pat!"<<endl;  
0 głosów
odpowiedź 12 grudnia 2015
Jesli używasz C::B to po zamknięciu programu pokazują się jakieś tam informacje w konsoli, pewnie o
0 głosów
odpowiedź 12 grudnia 2015
Może coś takiego:   int licznik=1; while(plik_tesktowy.eof()!=false) { licznik++; } Na moje
0 głosów
odpowiedź 6 grudnia 2015
Moja magiczna kula wyczuwa brak break; i srednika gdzies :D
0 głosów
odpowiedź 23 listopada 2015
Znalazłem coś dziwnego: jeśli podczas pobierania z pliku, w pętli wpiszę cout<<wyraz[i]<&lt
0 głosów
odpowiedź 22 listopada 2015
Przecie to kilka ifów i operacji na stringach.
0 głosów
odpowiedź 21 listopada 2015
Należy tu wyraźnie podkreślić, że numerowanie tablic w C++ zaczyna się zawsze od zera !!! D
0 głosów
odpowiedź 31 października 2015
Może się nie znam, ale w nagłówku funkcji podaje się x i y, a zaraz pod tym podajesz że x=1 i y=1. D
0 głosów
odpowiedź 31 października 2015
Sprawdzasz takim "ifem" czy jest wciśnięta strzałka, jeśli tak to poruszasz się o wybraną odległość
0 głosów
odpowiedź 23 października 2015
Na moja glowe to nalezy zrobic, ze jesli "b=y"(pozycja gracza w 2d ma 2 zmienne: x i y, y ...
0 głosów
odpowiedź 20 października 2015
Nie do końca rozumiem cel takiego TS'a. Pytacie tam o rady czy poprostu rozmawiacie o fachu? :P
0 głosów
odpowiedź 17 października 2015
Nadal ja rozwijasz?
1 głos
odpowiedź 5 października 2015
Najpierw trzeba zrozumieć podstawy. Potem uważać na lekcji. Przynajmniej ja tak robie i mam dobre oc

92,762 zapytań

141,686 odpowiedzi

320,498 komentarzy

62,106 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...