• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Buby

114
odpowiedzi
39
najlepszych odpowiedzi
3 głosów
odpowiedź 11 kwietnia 2018
[0][2] to niepoprawny index - tablice w C++ indeksujemy od 0. (zatem masz dwa ineksy na każdy z wymi
0 głosów
odpowiedź 31 stycznia 2018
Hej Jak patrzę na to zadanie, to widzę dość proste rozwiązanie, w którym możesz wykorzsytać kod, kt
1 głos
odpowiedź 30 stycznia 2018
Hej Generalnie Twój tok myślenia według mnie wygląda w miarę poprawnie, jednak jest kilka rzeczy, k
0 głosów
odpowiedź 21 sierpnia 2017
Hej  Widzisz - zrobiłeś malutki błąd - w C++ indeksujesz tablice od zera, nie od jedynki jak w
3 głosów
odpowiedź 29 czerwca 2017
Hej Już wszystko tłumaczę. Zapis *nazwa_wskaznika++ oznacza to samo co dwie kolejne operacje, czyli
0 głosów
odpowiedź 28 czerwca 2017
Hej Już tłumaczę w czym leży problem. Ogólnie w Twoim kodzie zmieniłbym kilka rzeczy - poniżej wytł
1 głos
odpowiedź 25 czerwca 2017
Hej Jeśli wpiszesz na sztywno dane logowania do bazy danych, to deasemblując program powinno się da
1 głos
odpowiedź 24 czerwca 2017
Hej W tym wypadku, polecam zapoznanie się z ODBC - otwartym łączem bazy danych. W systemie windows
0 głosów
odpowiedź 23 czerwca 2017
Hej, zauważyłem tutaj 2 problemy. Po pierwsze, skoro masz wprowadzić n elementów, to Twoja tablica p
2 głosów
odpowiedź 23 czerwca 2017
Hej Wykonałem algorytm o który prosiłeś - a przynajmniej tak mi się wydaję. Rozumiem, że piszesz ja
1 głos
odpowiedź 22 czerwca 2017
Jako, że wcześniejsze zagadnienia wyjaśnili koledzy, to umieszczam tylko przydatne linki do procesu
0 głosów
odpowiedź 21 czerwca 2017
Hej! Oczywiście, że jest taka możliwość, ale wszystko po kolei. Zacznijmy od tego, że w bloku numer
0 głosów
odpowiedź 18 czerwca 2017
Hej  Jak już wspomniał unknown, w komentarzu powyżej, zastosowanie wskaźników w tym kodzie racz
2 głosów
odpowiedź 13 czerwca 2017
Hej Poniżej postaram się zobrazować, dlaczego A jest równe B. Wystarczy wyciągnąć czynniki przed naw
0 głosów
odpowiedź 20 grudnia 2016
Twój kod nie ma prawa zadziałać poprawnie, ponieważ dodajesz wartość liczbową znaków - element tabli
0 głosów
odpowiedź 22 listopada 2016
Witaj! Co prawda, nie ogladalem filmu Pana Mirka, ale postaram sie rozwiazac problem, ktory opisales...
4 głosów
odpowiedź 3 listopada 2016
Witaj! Pierwsza na mysl przychodzi mi stara poczciwa biblioteka conio.h i funkcje kbhit() oraz getc...
2 głosów
odpowiedź 21 lutego 2016
Ja zaproponowałbym taką konwencję: stwórz klasę abstrakcyjną przedmiotu ekwipunku, która będzie z
3 głosów
odpowiedź 21 lutego 2016
W języku C++ niestety bezpośrednio nie dostaniesz nazwy zmiennej. Możesz jednak to obejść, tworząc d
0 głosów
odpowiedź 21 lutego 2016
A w jakim miejscu deklarujesz i inicjalizujesz zmienną $steamid? Poza tym $rekord jest tablicą, wię

92,558 zapytań

141,407 odpowiedzi

319,570 komentarzy

61,945 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

...