• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Boshi

1075
odpowiedzi
112
najlepszych odpowiedzi
1 głos
odpowiedź 9 kwietnia 2015
Witaj na forum :) Moim zdaniem na razie nie warto,  jest tyle kursów, tyle forów o tematyce pr
1 głos
odpowiedź 9 kwietnia 2015
Najkrótszy żart programistyczny? - już prawie skończyłem.   Kiedy programista nie może sobie
0 głosów
odpowiedź 8 kwietnia 2015
Zależy od uczelni oraz prowadzących, mam  kolegów na politechikach i niektórzy chwalą inni prze
0 głosów
Nawet w Javie można pisać aplikacje internetowe, ba pisze się potężne seriwsy w Javie, ale  tak
0 głosów
Jeżeli wybrałeś język c++ to nie możesz pominąć książki Grębosza- symfonia c++, przeczytałem kilka k
2 głosów
Nie ma czegoś takiego - nie nadaję się.  Po prostu siedzisz i się uczysz danej specjalności. &n
0 głosów
Nie musisz, wystarczy  użyć funkcji require lub  odpowiedniki include, require_once. Nie t
2 głosów
Proponuję zaintersować się SHA1 + sól.
0 głosów
Ja od siebie polecam PHPStorm (płatny) wg mnie  nic nie pobije tego programu pod względem estet
1 głos
Bzdura totalna, dobrze napisany kod w php jest bezpieczny i nie  straszne mu XSS czy SQL inject...
0 głosów
CSS 1 oraz CSS 2 i kolejene wersje "języka" stylów. Różnią się funkcjonalnością, wersja 2

93,398 zapytań

142,390 odpowiedzi

322,579 komentarzy

62,756 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...