• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Benek

803
odpowiedzi
143
najlepszych odpowiedzi
2 głosów
odpowiedź 4 lipca 2019
Trudna sprawa. Napisz do ludzi z niebezpiecznik.pl.
0 głosów
odpowiedź 2 lipca 2019
Po pierwsze Debiana (z tego wywodzi się Kali) uciągnie każdy z tych laptopów. Po drugie nie brałbym
2 głosów
odpowiedź 23 czerwca 2019
Zleceniobiorców, i to pewnie tanich, znajdziesz na portalach typu freelancer.pl czy tym podobnych. W
0 głosów
odpowiedź 19 czerwca 2019
scp -r -P 22 sciezka/do/katalogu/z/plikami nazwa_konta@adresIP:sciezka/do/katalogu/zapisu
1 głos
Są dwa wyjścia. Pierwsze to, że dzieje się po stronie serwera i nie masz na to wpływu. Jedyne co to
-1 głosów
Proszę o pomoc mam płytę DVD i chcę usunąć z płyty wszystko ale nie mogę sobie poradzić z tym zadan
2 głosów
odpowiedź 18 czerwca 2019
Nie chodzi mi o takie coś jak w pythonie ściągasz sobie pnyput master i masz w 8linijkach keyloga m
0 głosów
odpowiedź 17 czerwca 2019
Ja nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Masz background matematyczno-fizyczny, znasz Pythona i C++, mas...
1 głos
odpowiedź 16 czerwca 2019
Obstawiam, że mają gotowe szablony i podmieniają tylko grafiki oraz tekst. Stąd taka cena.
1 głos
odpowiedź 13 czerwca 2019
Przeliczyłem a). i też mi wychodzi 6/7. Może jest błąd w odpowiedziach albo spojrzałeś na odpowiedź
0 głosów
odpowiedź 12 czerwca 2019
Rozszerzenie nie powinno mieć znaczenia. Za to masz dwa razy \end{document}. Usuń jedno z nich.
1 głos
odpowiedź 23 maja 2019
Wykorzystaj funkcję split_array(). Na przykład, gdy chcesz podzielić 16-elementową macierz na kawałk
0 głosów
odpowiedź 21 maja 2019
Za dużo if-ów, dlatego trudno to w ogóle analizować. Ale nie zrażaj się, ważne by pisać dalej. Na po
1 głos
odpowiedź 19 maja 2019
Trzeba by sprawdzić, jak zarobki kształtowy się w ostatnich latach. Z tego co kojarzę, to pensje ros
1 głos
odpowiedź 16 maja 2019
Moim zdaniem nie jest. Ale spokojnie, każdy pisał taki kod na początku, ważne by próbować. Także plu
0 głosów
odpowiedź 15 maja 2019
W tym pytaniu ogólnie to chodzi mi o to jak wygląda sytuacja z frontendem w Krakowie. Trochę dziw
0 głosów
odpowiedź 9 maja 2019
Podałeś zbyt mało informacji. W jaki sposób doszło do usunięcia danych i co się działo potem z kompu
1 głos
odpowiedź 8 maja 2019
Szybsze rozwiązanie: [i*j for i, j in zip(list1, list2)]  
1 głos
odpowiedź 3 maja 2019
Przejrzyj sobie top 10 z tej strony: https://distrowatch.com/ i może łatwiej będzie Ci podjąć decyzj
1 głos
odpowiedź 27 kwietnia 2019
Da się coś takiego zrobić w Pythonie za pomocą Sympy. A moduł ten możesz połączyć z C#.

93,600 zapytań

142,524 odpowiedzi

322,993 komentarzy

63,085 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...