• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Odpowiedzi: Author[]

23
odpowiedzi
2
najlepszych odpowiedzi
5 głosów
odpowiedź 18 września
Sugerowałbym zwyczajnie przetranspilować kod do javascriptu: npm install typescript -g tsc index.t
-1 głosów
odpowiedź 29 sierpnia
To bardzo proste:  for(let i=photoFrame.length-1; i>=0; i--){}  
1 głos
odpowiedź 21 kwietnia
Z tego co wiem wszystkie przeglądarki z rodziny Opera mają wbudowany vpn https://www.opera.com/pl/f
0 głosów
odpowiedź 8 kwietnia
Użyj tego:  <link rel="shortcut icon" href="path/to/file.png" type="image/png"> Co cie
0 głosów
odpowiedź 16 marca
Wiem że chcesz napisać rozszerzenie do discorda ale najpierw powinieneś się zapoznać z npm i ideą mo
0 głosów
odpowiedź 15 marca
Problem jest bardzo prosty - zapomniałeś dopisać using namespace std w classie Person, opcjonalnie m
3 głosów
odpowiedź 8 marca
@keyframes powinno być globalne (na górze css poza stylizacją elementu), zaś w elemencie powinien by
-2 głosów
odpowiedź 27 lutego
Są na to 2 metody albo dać button wewnątrz tagu a: <a href="path_to_file" download> <butt
1 głos
odpowiedź 27 lutego
Dodaj css do twojego img: #slider > img { width: 500px; height: 500px; } Lub dodaj style do js...
0 głosów
odpowiedź 24 lutego
Niektóre serwisy po prostu dłużej się ładują. Portale aukcyjne i tym podobne poza zwykłymi elementam
0 głosów
odpowiedź 22 lutego
Można to zrobić poprzez javascript - do każdego wydarzenia dodać event listener i następnie dać funk
1 głos
odpowiedź 17 lutego
Miganie jest efektem tworzenia nowych napisów oraz natychmiastowego usuwania ich. Nie wiem co chciał
1 głos
odpowiedź 16 lutego
Błąd jest prosty - zamiast operatora porównania dałeś operator przypisania - zamiast "=" p
0 głosów
odpowiedź 15 lutego
Można to zrobić w localstorage, gdyż jest to prostsze i o wiele wygodniejsze do tego celu. Pliki coo
1 głos
odpowiedź 10 lutego
Używasz operatora przypisania a nie porównania. Pomijając to popełniasz wiele błędów - po co piszesz
0 głosów
odpowiedź 27 stycznia
Zauważ że if w pętli for jest pustym warunkiem - nic w nim nie ma linia ci prawdopodobnie przeskoczy
2 głosów
odpowiedź 11 stycznia
Nie, nie można gdyż dane (twoje odpowiedzi ) są przesyłane na serwer następnie tam analizowane i ost
0 głosów
odpowiedź 7 stycznia
Problem leży najprawdopodobniej w przestarzałej wersji cpp builder. Na stronie embaracadero można po
0 głosów
odpowiedź 27 sierpnia 2020
Póki co tylko wybrana grupa użytkowników będzie mogła go włączyć od 1 września włączy ci się on auto
0 głosów
odpowiedź 26 sierpnia 2020
Niepotrzebnie korzystasz z klasy wirtualnej, pamiętaj że klasa może dziedziczyć z kilku klas. Stwórz
Porady nie od parady
Nie wiesz jak poprawnie zredagować pytanie lub pragniesz poznać którąś z funkcji forum? Odwiedź podstronę Pomoc (FAQ) dostępną w menu pod ikoną apteczki.FAQ

85,182 zapytań

133,990 odpowiedzi

297,078 komentarzy

56,296 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto dwie polecane książki warte uwagi. Pełną listę znajdziesz tutaj.

...