• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Problem z zalogowaniem do windows 10 po update

0 głosów
1,206 wizyt
pytanie zadane 16 stycznia 2016 w Systemy operacyjne, programy przez Quezx Użytkownik (510 p.)
zmienione kategorie 16 stycznia 2016 przez Arkadiusz Waluk
Przepraszam za pytanie nie zwiazane z kodowaniem, ale skusiłem sie na darmową aktualizacje do Windows 10.

Wszystko się ładnie pobrało ale teraz nie jestem w stanie się zalogować. Na starym systemie nie miałem żadnego hasła, a konto microsoft mi odrzuca pomimo prawidłowego hasła.

Był by w stanie ktoś mi pomóc? Bo aktualnie nic na komputerze zrobić nie moge.

3 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 20 stycznia 2016 przez Quezx Użytkownik (510 p.)
Już sobie poradziłem, zmieniłem hasło na ekranie logowanie przez wiersz poleceń.
0 głosów
odpowiedź 16 stycznia 2016 przez Arkadiusz Waluk Ekspert (291,530 p.)
Nie szkodzi, ale od pytań nie związanych z kodowaniem mamy odpowiednie kategorie ;)

Jesteś pewien, że masz prawidłowe hasło do tego konta Microsoft? Może dla pewności zaloguj się do jakiejś usługi w przeglądarce na to konto żeby sprawdzić czy hasło przejdzie.. Albo może je zmień - może wtedy coś się uaktualni chociaż nie sądzę.
0 głosów
odpowiedź 16 stycznia 2016 przez TheFlashes Obywatel (1,580 p.)
Stary system tz. Windows 7 czy 8? Jeżeli 8 to zakładałeś\logowałeś się na konto Microsoft?

Podobne pytania

0 głosów
2 odpowiedzi 1,120 wizyt
+1 głos
1 odpowiedź 461 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 479 wizyt

93,765 zapytań

142,721 odpowiedzi

323,373 komentarzy

63,359 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...