• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Naprawa błędu: file\bcd status 0xc0000098

0 głosów
1,502 wizyt
pytanie zadane 15 stycznia 2016 w Systemy operacyjne, programy przez Derfinorde Nowicjusz (210 p.)
Mam taki problem~ Laptop firmy Hewlett-Packard (HP 250 G2 I3 - 3110M) stał nie ruszany, aż nagle wyłączył się. Powodem okazała się rozładowana bateria. Po uruchomieniu sprzętu na ekranie pojawiło się coś takiego: http://i.imgur.com/WwbBuqQ.jpg System Win 10. Ma ktoś pomysł jak można by to naprawić? Zaznaczę, iż nie posiadam płytki z systemem, gdyż laptop został wzięty w salonie plusa i płytki nie dołączyli. Mam dostęp do BIOSu, do recovery i tym podobnych po kliknięciu F1. Próbowałem go odświeżyć, ale ta opcja nie działa, bo wyskakuje monit, że dysk jest zablokowany. Posiadam też płytkę botowalną Hiren's. Mam w tym dostęp do tzw. MiniXP.

Zaloguj lub zarejestruj się, aby odpowiedzieć na to pytanie.

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 1,189 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 553 wizyt
pytanie zadane 12 października 2018 w Sprzęt komputerowy przez Votex Początkujący (310 p.)
0 głosów
3 odpowiedzi 2,004 wizyt

93,736 zapytań

142,672 odpowiedzi

323,294 komentarzy

63,298 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...