• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Model MBTI - pytanie

Cloud VPS
0 głosów
222 wizyt
pytanie zadane 15 kwietnia 2015 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez Feniks Obywatel (1,560 p.)
edycja 15 kwietnia 2015 przez Feniks
Ostanio zaczołem się interesować tematyką właśnie rozwoju osobistego i przeprowadziłem na sobie testy z takimi wynikami: -MBTI = INTP, -Enneagram = 1w2. Dużo osób na forum ma całkiem inne wynniki od moich. Czy moje wyniki są dobre czy złe - w sensie czy zgadzają się ze sobą.

1 odpowiedź

+1 głos
odpowiedź 15 kwietnia 2015 przez niezalogowany
To że ci wyszło inaczej od innych to nie wada, poprostu jesteś inny, jak każdy :D Sorka, że to piszę, ale nie możesz sam sobie sprawdzić? To jest taka rzecz, którą można zrobić osobiście buszując trochę po internecie. Jak model MBTI jest odpowiedni do twojej osoby i tak samo z Enneagramem, to chyba jest dobrze. No chyba, że masz rozdwojenie jaźni ;)
komentarz 15 kwietnia 2015 przez Feniks Obywatel (1,560 p.)
Nie chyba nie mam, po prostu jak czytałem komentarze na forum i zobaczyłem swój wynik byłem bardzo zaskoczony. Troche buszowałem w inernetach i tylko jeżeli chodzi o konkret to znalazłem cechy osobowe dla tych modeli...
komentarz 15 kwietnia 2015 przez niezalogowany
No właśnie o to mi chodziło! Jak pasuje, to jest git ;) Każdy jest inny :)

Podobne pytania

+1 głos
2 odpowiedzi 1,561 wizyt
pytanie zadane 31 sierpnia 2015 w Offtop przez TymoteuszC Nowicjusz (190 p.)
+4 głosów
3 odpowiedzi 5,118 wizyt
+79 głosów
92 odpowiedzi 13,849 wizyt

93,456 zapytań

142,451 odpowiedzi

322,721 komentarzy

62,837 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Kursy INF.02 i INF.03
...