Według mnie, jest parę rzeczy do poprawienia. Oczywiście wg mnie, wszystko co napiszę jest to moja opinia i gust, jeżeli ktoś się ze mną nie zgadza to fajnie, ale ja taki po prostu mam gust.
- Pierwszą rzeczą, będzie możliwość logowania i wylogowania się w tym samym momencie [Formularz w menu po lewej] Jeżeli jesteśmy zalogowaniu proponuje usunąć formularz.
- Tłumaczysz co to <html> oraz <body>, ale nie mówisz do czego jest <!DOCTYPE html>, proponuję coś o tym tagu napisać :) Na wstępie też możesz powiedzieć o TAB'ach w kodzie, że nie są one potrzebne ale stosuje je każdy w celu poprawienia czytelności kodu.
- A teraz przejdę do designu. Cienie - każdy element wygląda lepiej bez cieni, przyciski, boxy po prawej stronie - Wszystko.
- Przycisk "Panel administratora" ma zielone tło, biały border, a następnie czarny cień. Źle to wygląda, lepiej usunąć biały border. [Możliwe, że jest to spowodowane zdjęciem i białego borderu tam nie ma]
- Header "Wstęp - Omówienie podstaw HTML'a", nie powinien mieć mieć marginesu/paddingu z góry
- Umieszczanie "listy w liście". Dokładniej chodzi mi tutaj o strukturę. Mamy po lewej menu z 4 napisamy. Menu, Cel, HTML - początki oraz Wstęp. W czym trzy ostatnie napisy, mają dziwny margines nad i pod sobą. Tak samo z logowaniem
- Spany/Coś co chcesz aby było zauważone. Mówię tutaj o elementach, w których znajdują się napisy HTML, CSS, JS, PHP itd. Lepiej wyglądałyby bez białego borderu.
- Kreski/Paski/Divider/[w/e] lepiej wyglądają bez cienia.
To tyle zauważyłem. Na potwierdzenie moich "argumentów" spójrz na to zdjęcie: http://i.imgur.com/ClMXJD5.jpg
Jest tam po lewej - twoja strona, po prawej - moja propozycja z poprawionymi wszystkimi elementami.