• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Chytre tetsy do 21031 Odpytywanie PolskiSpoj

VPS Starter Arubacloud
0 głosów
224 wizyt
pytanie zadane 28 grudnia 2015 w C i C++ przez Ceki Mądrala (5,310 p.)
edycja 28 grudnia 2015 przez Ceki
Witam, czy może dał by mi ktoś chytre testy na http://pl.spoj.com/problems/FR_02_16/  ponieważ PolskiSpoj nie akceptuje mi tego zadania i chciałbym sprawdzić co jest nie tak..

2 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 28 grudnia 2015 przez adrian17 Ekspert (344,100 p.)
wybrane 28 grudnia 2015 przez Ceki
 
Najlepsza

Trywialny przykład:

1
2
1 2007-01-30
2 2007-12-01

A ze spraw pobocznych:

  • linia 71 to bardzo, bardzo głupie podejście do całego zadania. Przemyśl to jeszcze raz i najlepiej napisz od nowa.
  • Po cholerę intToString jak jest std::to_string?
  • Po cholerę stringToInt jak jest std::stoi?
  • Po cholerę quicksort jak jest std::sort?

 

komentarz 28 grudnia 2015 przez Ceki Mądrala (5,310 p.)
Rozumiem i dziękuję ;)
+2 głosów
odpowiedź 28 grudnia 2015 przez niezalogowany
komentarz 28 grudnia 2015 przez adrian17 Ekspert (344,100 p.)

Nie widzę problemu z jego postem, ponieważ:

Niech kod, który wysyłasz na forum nie podpowiada innym użytkownikom sposobu rozwiązania danego problemu. 

Jego kod jest bardzo złym sposobem rozwiązania tego problemu :D

komentarz 28 grudnia 2015 przez Ceki Mądrala (5,310 p.)
ok dzięki ;) To już coś mi mówi xD
komentarz 28 grudnia 2015 przez niezalogowany

To, że nie działa to nie oznacza że nie może nakierować kogoś na poprawną odpowiedź, w dodatku on prosi o rozwiązanie

czy może dał by mi ktoś chytre testy

co łamię ogólnie ideę niedawania gotowych rozwiązań na forum oraz

Nie podawaj swojego kodu w takiej formie, jaką wysyłasz do sędzi - wyślij inny składniowo program, jego wycinek, kawałek który sprawia, że nie działa. Niech kod, który wysyłasz na forum nie podpowiada innym użytkownikom sposobu rozwiązania danego problemu. 

Nie proś o gotowca - nikt za Ciebie nie zrobi tego programu. Może wskazać Ci ścieżkę do rozwiązania problemu, może podpowiedzieć Ci jakich narzędzi powinieneś użyć. 

komentarz 28 grudnia 2015 przez Ceki Mądrala (5,310 p.)
Rozumiem, przepraszam za naruszenie regulaminu, to się już więcej nie powtórzy.
komentarz 28 grudnia 2015 przez adrian17 Ekspert (344,100 p.)
On nie prosi o gotowca ani o rozwiązanie, skąd ta myśl? Czy rozumiesz znaczenie jego słów "chytre testy"?
komentarz 28 grudnia 2015 przez niezalogowany
hmm, ok. Nie zajrzałem do zadania i uznałem że to jest nazwa zadania :P

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 157 wizyt
pytanie zadane 24 stycznia 2020 w C i C++ przez Programator6909 Użytkownik (780 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 341 wizyt
pytanie zadane 5 stycznia 2020 w SPOJ przez Banszi Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
0 odpowiedzi 494 wizyt
pytanie zadane 26 sierpnia 2019 w JavaScript przez kodowiec Początkujący (410 p.)

92,451 zapytań

141,261 odpowiedzi

319,073 komentarzy

61,853 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj.

Akademia Sekuraka

Akademia Sekuraka 2024 zapewnia dostęp do minimum 15 szkoleń online z bezpieczeństwa IT oraz dostęp także do materiałów z edycji Sekurak Academy z roku 2023!

Przy zakupie możecie skorzystać z kodu: pasja-akademia - użyjcie go w koszyku, a uzyskacie rabat -30% na bilety w wersji "Standard"! Więcej informacji na temat akademii 2024 znajdziecie tutaj. Dziękujemy ekipie Sekuraka za taką fajną zniżkę dla wszystkich Pasjonatów!

Akademia Sekuraka

Niedawno wystartował dodruk tej świetnej, rozchwytywanej książki (około 940 stron). Mamy dla Was kod: pasja (wpiszcie go w koszyku), dzięki któremu otrzymujemy 10% zniżki - dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za taki bonus dla Pasjonatów! Książka to pierwszy tom z serii o ITsec, który łagodnie wprowadzi w świat bezpieczeństwa IT każdą osobę - warto, polecamy!

...