• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Co myślicie o tym Intro?

VPS Starter Arubacloud
+5 głosów
349 wizyt
pytanie zadane 19 grudnia 2015 w Rozwój zawodowy, nauka, praca przez veryhotshark Obywatel (1,620 p.)
witam zrobiłerm krótkie intro w blenderze na youtuba i chciałbym wiedzieć co myślicie

https://www.youtube.com/watch?v=AHiM6iccGpU

5 odpowiedzi

+2 głosów
odpowiedź 20 grudnia 2015 przez Eimens Maniak (69,240 p.)

Nie

Mało się dzieje, moim zdaniem słabe animacje. Wszystko wygląda mało profesjonalnie i zbyt prosto. Mój gust zawsze szedł w bardziej skomplikowane projekty. No ale żeby zrobić profesjonalne intro to trzeba dobrze poznać program mieć grafiki i trochę się na tym znać. długa droga jeszcze :p 

PS. muzyka tam kompletnie nie pasuje :/ 

Słowa krytyki, nie powinieneś się zrażać. Powiedziałem szczerą opinię żebyś nie błądził w tym co robisz, ja swojego czasu jak robiłem strony to dla mnie były kozackie a jak komuś pokazywałem to się krzywił. 

Mi się to intro podoba. 

https://www.youtube.com/watch?v=bOUHIhA0fdw

Ode mnie leci plus yes 

komentarz 20 grudnia 2015 przez veryhotshark Obywatel (1,620 p.)
Właśnie takie szczere opinie potrzebuje dziękuję . Dopiero zaczynam się uczyć :)
+1 głos
odpowiedź 20 grudnia 2015 przez Ciri Gaduła (3,380 p.)

Wizualnie jest na wysokim poziomie wink , jednak muzyka za bardzo mi do niego nie pasuje frown

Dziękuję bardzo za szczerą opinie :)
+1 głos
odpowiedź 20 grudnia 2015 przez niezalogowany
Wygląda fajnie :) Chodzi mi o modele, bo fajnie wyglądają, tylko może byś zrobił jeszcze jakieś lepsze shadery (ja bym to widział tak, że są wypolerowane, może byś zmiksował dwa glossy shader'y) i może jeszcze jakieś tekstury. Poza wyglądem, to może trochę inne animacje, a nie, że tylko kamera w górę idzie, wygląda to troszkę zbyt prosto ;) I może jeszcze zmienić czcionkę pierwszego napisu, żeby nie była aż taka prosta.

Jedynym minusem chyba rzeczywiście jest ta muzyka, musiałbyś tylko trochę poeksperymentować ;)
dobrze dziękuje za opinie popracuje nad tym :D
0 głosów
odpowiedź 20 grudnia 2015 przez natrov Gaduła (3,970 p.)
Mi osobiście się podoba :)

Pozdrawiam
0 głosów
odpowiedź 20 grudnia 2015 przez Diwad Początkujący (430 p.)
Według mnie intro powinno być dynamiczne, a Twoje jest wolne i nie ciekawe, efekty 3D no nie każdemu mogą się podobać, ale masz "To mi się podoba"
nie zawsze muszą być szybkie :) . no ale dziękuje za opinie .

Podobne pytania

+15 głosów
4 odpowiedzi 668 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 618 wizyt
pytanie zadane 11 marca 2016 w Grafika i multimedia przez Paweł123 Nałogowiec (33,500 p.)
+3 głosów
2 odpowiedzi 258 wizyt
pytanie zadane 24 stycznia 2016 w Nasze projekty przez veryhotshark Obywatel (1,620 p.)

93,023 zapytań

141,986 odpowiedzi

321,288 komentarzy

62,368 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Wprowadzenie do ITsec, tom 2

Można już zamawiać tom 2 książki "Wprowadzenie do bezpieczeństwa IT" - będzie to około 650 stron wiedzy o ITsec (17 rozdziałów, 14 autorów, kolorowy druk).

Planowana premiera: 30.09.2024, zaś planowana wysyłka nastąpi w drugim tygodniu października 2024.

Warto preorderować, tym bardziej, iż mamy dla Was kod: pasja (użyjcie go w koszyku), dzięki któremu uzyskamy dodatkowe 15% zniżki! Dziękujemy zaprzyjaźnionej ekipie Sekuraka za kod dla naszej Społeczności!

...