Witam wszystkich forumowiczów:)
Mam 22 lata, programowania zacząłem się uczyć od wakacji, zacząłem od języka C++ przerobiłem wszystkie lekcje u Pana Zelenta na YT. Następnie opanowałem HTML i CSS w stopniu przyzwoitym, umiem zrobić układ strony i jej wygląd.
Zacząłem naukę bo w wakacje wpadł mi pomysł na stworzenie pewnego portalu ogłoszeniowego z którego z czasem zacząłbym czerpać profity. Więc każdą wolną chwile nawet po 10h pracy wracałem do domu i poświęcałem na naukę. Ale z czasem zobaczyłem że to co zajeło mi tyle czasu czyli html i css to jest dopiero kropla w morzu aby stworzyć wartościowy serwis i niestety mój zapał trochę przygasł ale wiem że na poddanie się jest za wcześnie:)
Chciałbym żeby mój portal: pokazywał losowe ogłoszenia, miał własną galerie, miał panel administratora w którym mógłbym aktywować dodane przez kogoś ogłoszenie, panel do logowania i żeby się dało po założeniu konta dodawać ogłoszenia.
Wiem że trzeba wszystko solidnie przepracować ale chciałbym ze względu na brak czasu iść po najmniejszej linii oporu:) Dlatego piszę do Was abyście mnie jakoś nakierowali z jakich materiałów korzystać żeby posiąść wiedzę aby stworzyć swój wymarzony portal:)
Pozdrawiam:)