Świat sie zmienia, życie ludzi zmienia. iPhone'y są coraz to cieńsze, co według mnie nie ma znaczenia mieć telefon 0,6mm czy węższy. Widzę że tu ciekawe tematy są rozwijane przez interesujących ludzi, a forum ma coś czego nigdzie nie ma - "brak hejterów i debilstwa". Mówię o tym że na każdym forum siedzą i tylko poniżają ludzi, albo jest że tak powiem kompletny syf i nie sposób czasem zrozumieć że takie coś do upadku sie nadaje. Gratuluję bardzo Panu Zelentowi za to jakie środowisko jakiego nie było stworzył. Co do tematu to może bardziej można powiedzieć, będziemy mieć za jakiś czas cieńkie komputery, lekkie a wytrzymujące dużo. Konsole kupisz i przez parę dobrych lat starczyła, komputer kupisz ale za miesiąc będzie nowy 'hit', gdzie Twój sprzęt będzie "przestarzały" jak na te czasy. Nie pamiętam z dzieciństwa "tablet" co mnie zdziwiło że takie coś istnieje. Mógłbym pisać tyle że pewnie przekroczyłbym limit parokrotnie :)
To co ludzie teraz wymyślają to sie nie mieści głowie. W końcu wypuszczą jakiś kolejny branżowy hit Microsoftu, gdzie już ta pierwsza cząstka starej firmy Mirco-soft będzie realna. Pomyśleć że u mnie w podstawówce ledwo co ogarnęli sieć, ale wciąż to jest sieć gdzie masz biały z białym monitorem PC, a serwer nie wiadomo na co.