• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Strona internetowa dotycząca elektrotechniki

VMware Cloud PRO - przenieś swoją infrastrukturę IT do chmury
+2 głosów
293 wizyt
pytanie zadane 1 grudnia 2015 w Nasze projekty przez niezalogowany
Chciałbym zrobić stronę internetową związaną z elektrotechniką analogową\cyfrową oraz żeby przeplatały się tam tematy z programowania. Wiem że powstała strona elektrona.pl ale chcę zrobić coś jeszcze lepszego. Czy według was jest szansa, żeby taka strona ma możliwość wybicia się na tle podobnych czy raczej według was to będzie totalne dno?? Oczywiście to wszystko, plany wstępne ale mam już osoby z którymi będziemy taki portal robić.

3 odpowiedzi

+2 głosów
odpowiedź 1 grudnia 2015 przez Szahid Pasjonat (20,970 p.)
Minusem elektrody jest to że nie jest przyjazna dla osób które zaczynają. Potraktuj to jako rade
komentarz 1 grudnia 2015 przez niezalogowany
Dziękuję za podpowiedź :)
+1 głos
odpowiedź 1 grudnia 2015 przez radek024 Szeryf (77,160 p.)
Przebić elektrodę będzie ciężko, ale te forum jest dobrym przykładem małej społeczności, przykładem niech będzie mikroblog z wykopu - tam pod tagami związanymi z it są tysiące osób i te forum nie ma żadnych szans na pokonanie. Jeżeli materiał będzie ok, całość będzie pod najnowszymi standardami i da się cynk w wielu miejscach, jest szansa na zaistnienie ;).
0 głosów
odpowiedź 1 grudnia 2015 przez Boshi VIP (100,240 p.)
Lepszego od elektrody? zapomnij, może  za kilkanaście lat im byś dorównał jak by się nie rozwijali...

Podobne pytania

0 głosów
0 odpowiedzi 164 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 1,028 wizyt
0 głosów
0 odpowiedzi 201 wizyt
pytanie zadane 27 sierpnia 2024 w Nasze projekty przez user263 Nowicjusz (190 p.)

93,430 zapytań

142,427 odpowiedzi

322,651 komentarzy

62,791 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

...