• Najnowsze pytania
  • Bez odpowiedzi
  • Zadaj pytanie
  • Kategorie
  • Tagi
  • Zdobyte punkty
  • Ekipa ninja
  • IRC
  • FAQ
  • Regulamin
  • Książki warte uwagi

Jestem glupi i nie umiem zainstalowac Linuxa Kali

Mały hosting, OGROMNE możliwości
0 głosów
1,501 wizyt
pytanie zadane 1 października 2015 w Systemy operacyjne, programy przez 0xf Dyskutant (8,180 p.)
Szczesc Boze, chce sobie zainstalowac linuxa wszystko pieknie pobralem go sobie wypalam poprzez uui na pendrive'a. Wylaczam komputer bawie sie w Biosie i wywala mi instalacje Kali robir co tam trzeba instalacja oczywiscie graficzna po ciezkim googlowaniu ogarnalem ze zalogowanie sie do roota w kali wyglada tak.

Login : root

Halos : toor

Ale dalej nie wiem co robic Kali nie lubi nowych i powtarza te same czynnosci czyli wywala mnie ponownie do testowania systemu.

Prosze mi wytlumaczyc po kolei jak zainstalowac ten zacny system.

Dodam ze instaluje go na pendrive

5 odpowiedzi

+1 głos
odpowiedź 2 października 2015 przez Dissio Mądrala (5,830 p.)
dlaczego pytalem o 5??

bo stwiedziles ze jestes glupi, jezeli jestes glupi to przez cały swoj czas. A jestem przekonany ze byl w twoim zyciu momenty kiedy pokazales ze jestes madry, wiec nie jestes glupi, tylko EWENTUALNIE glupio sie zachowujesz.

Reszta mnie juz zaszczułą, a ja Cie chcialem zmotywowac.
0 głosów
odpowiedź 1 października 2015 przez radek024 Szeryf (77,160 p.)
Nie rozumiem, instalujesz go na pendrive, czy zainstalowałeś go na nim? Skoro system ciągle o coś się stara, musi to robić z pewnej przyczyny ;)
0 głosów
odpowiedź 1 października 2015 przez HaKIM Szeryf (87,590 p.)
Może ten materiał Ci pomoże:

https://www.youtube.com/watch?v=mtqmlCADK-Y.
0 głosów
odpowiedź 1 października 2015 przez Ehlert Ekspert (215,210 p.)
Tak napisałeś, że wgl nie zrozumiałem kiedy instalacja się sypie. Miałem też problem z Kalim. Daj mu z 15 GB na root'a.
0 głosów
odpowiedź 1 października 2015 przez damianmisztal Gaduła (4,730 p.)

Podobne pytania

0 głosów
1 odpowiedź 2,470 wizyt
0 głosów
1 odpowiedź 387 wizyt
pytanie zadane 5 sierpnia 2019 w Systemy operacyjne, programy przez Vegam Nowicjusz (120 p.)
0 głosów
1 odpowiedź 1,240 wizyt
pytanie zadane 14 czerwca 2017 w Systemy operacyjne, programy przez niezalogowany

93,719 zapytań

142,632 odpowiedzi

323,264 komentarzy

63,266 pasjonatów

Motyw:

Akcja Pajacyk

Pajacyk od wielu lat dożywia dzieci. Pomóż klikając w zielony brzuszek na stronie. Dziękujemy! ♡

Oto polecana książka warta uwagi.
Pełną listę książek znajdziesz tutaj

Twierdza Linux. Bezpieczeństwo dla dociekliwych

Aby uzyskać rabat -10%, użyjcie kodu pasja-linux, wpisując go w specjalne pole w koszyku.

...